Traži

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's

Predstavljenu u New Yorku


Fotografija: buro247.ru

Brend Levi’s na svojoj novoj liniji idealnih ženskih traperica radio je pune dvije godine. A ovog tjedna u New Yorku konačno je predstavljen rezultat njihova marljivog rada – linija nazvana Lot 700

Godine 1934., točno 61 godinu nakon lansiranja kultnog klasičnog modela traperica 501Ⓡ, kuća Levi's dizajnirala je svoj prvi ženski model traperica. A njegova velika obožavateljica bila je i slavna Marilyn Monroe. 

A svoje posljednje dvije godine brend Levi's je posvetio traganju za tajnom formulom idealnog para ženskih traperica, a dvogodišnja potraga došla je svome kraju u obliku nove linije Lot 700 koja će na police dućana stići tijekom kolovoza. Linija koja će se sastojati od šest modela trebala bi zadovoljiti svačiji ukus i figuru, što je odlična vijest za sve žene koje su u vječnoj potrazi za savršenim parom traperica koji bi istaknuo lijepu figuru, a sakrio eventualne nedostatke.  

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 1)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 2)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 3)

A cijeli projekt brenda Levi's bilo je moguće dodatno proučiti na nedavno održanom partyju u prostorima njujorške tvrtke Milk Studios, koja okuplja ljubitelje iz svijeta mode, fotografije, glazbe i filma. Tako su posjetitelji dobili priliku i pogledati foto izložbu. Pred objektiv kanadske fotografkinje Petre Collins, koja je osobno došla podržati lansiranje nove Levi's linije, stale su neke od najinspirativnijih žena današnjice prema ocjeni brenda Levi's: Joan Jett,  Erin Wasson, Marloes Horst, Tali Lennox, Leigh Lezark iz The Misshapes, umjetnica i model Phoebe Collings-James i ženski dio sjajnog glazbenog dvojca Lion Babe, Jillian Hervey. Upravo je njezin citat ukrasio jedan od zidova s izloženim fotografijama: "Kad sam bila mlađa, Levi's je bila jedini brend traperica za koji sam znala. On predstavlja klasiku – traperice Levi's posjeduju svi koje ja poznajem. One su za sve, za majke, za očeve, za djecu. Univerzalne su."

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 4)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 5)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 6)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 7)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 8)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 9)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 10)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 11)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 12)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 13)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 14)

Upoznajte Lot 700 – novu žensku liniju traperica Levi's (фото 15)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor