Search

Večera u čast 95. rođendana francuskog Voguea

Večera u čast 95. rođendana francuskog Voguea

Rihanna, Kanye West, sestre Jenner, Mira Duma, Elena Perminova i brojni drugi


Image: Getty Images

Francuska verzija časopisa Vogue slavi 95. rođendan, a najbolja prigoda za proslavu svakako je Tjedan mode u Parizu. Tim povodom organizirana je elegantna i chic večera na kojoj su se pojavila brojna poznata lica iz svijeta mode

Pariz ovih dana živi punim plućima. Osim najuzbudljivijeg tjedna ove jeseni, koji je okupio modnu kremu iz cijelog svijeta, u Parizu je jučer upriličena svečana večera povodom 95. jubileja francuskog Voguea. Kultni časopis je u svojoj internacionalnoj obitelji oduvijek uživao poseban status iako se pojavio tek nakon američke, britanske, španjolske i talijanske verzije i to 1920. godine. U svojih 95 godina postojanja časopis je uspio promijeniti čak 10 glavnih urednika od kojih je dvoje sinoć došlo odati počast časopisu – Carine Roitfeld, koja je sjedila na uredničkoj stolici od 2001. do 2010., i njezina nasljednica Emmanuelle Alt. 

Zdanje na Trgu Vendôme, gdje je bila organizirana večera, bilo je dekorirano u znaku Voguea, a kremu modnog i glazbenog svijeta budnim fotografskim okom pratila je vojska paparazzija. Rođendanskom partyju prisustvovale su brojne zvijezde, između ostalih: Rihanna, Kanye West, sestre Jenner, modeli Constance Jablonski, Liya Kebede, Doutzen Kroes, ali i Giovanna Battaglia, Zoe Kravitz, Miroslava Duma, Elena Perminova i brojni drugi.

Večera u čast 95. rođendana francuskog Voguea (фото 1)

 Elena Perminova

Kendall Jenner

Izabel Goulart

Zoe Kravitz

Doutzen Kroes, Francisco Costa i Constance Jablonski

Chiara Ferragni

Anna Dello Russo

Rihanna

Liya Kebede

Natasha Poly

Haider Ackermann

Stefano Tonchi i Giovanna Battaglia

Večera u čast 95. rođendana francuskog Voguea (фото 2)

Večera u čast 95. rođendana francuskog Voguea (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više