Search

Veuve Clicquot Pop-Up bar na Oleander terasi

Veuve Clicquot Pop-Up bar na Oleander terasi

Zavodljivi mjehurići za ljetne dane

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Nakon New Yorka, Sidneyja, San Francisca i Las Vegasa, retro šik Veuve Clicquot Pop-Up bar na kotačima ponovno je osvanuo u Zagrebu

Zagreb se i ovo ljeto našao u odabranom društvu top destinacija u koju je, u sklopu svjetske turneje, stigao luksuzni retro šik Veuve Clicquot Pop-Up bar na kotačima. Atraktivni Veuve Clicquot Pop-Up bar parkirao se u Esplanadi, a glamuroznim događajem partneri projekta, Esplanade Zagreb Hotel i Miva Galerija vina najavili su ljetnu sezonu druženja na Oleander terasi. Atraktivni Veuve Clicquot Pop-Up bar na kotačima bit će parkiran na Oleander terasi od 10. do 20. lipnja te će svakodnevno od 12 do 23 sata biti otvoren za sve ljubitelje poznate žute etikete francuskih šampanjaca, kako bi u privlačnom ozračju mogli uživati u selekciji rashlađenih mjehurića i slasnim ljetnim zalogajima koje je kreirala chef, Ana Grgić.

Jasna Mohor, Gordan Mohor

U ponudi će se naći oscietra caviar i svježe kamenice na ledu, slasne pržene kozice na salati od začinskog bilja, pečeni camembert poslužen sa salatom od jagoda, mini burger sa cheddar sirom i coleslaw salatom, slasni steak sendvič i goveđi carpaccio, kao i primamljivi fondue od fine čokolade sa svježim jagodama, kremom od mascarponea i hrskavim biskvitom, a sve po promotivnim cijenama. Selekcija rashlađenih šampanjaca iz asortimana Veuve Clicquota uključivat će Veuve Clicquot Brut, Veuve Clicquot Rich, Veuve Clicquot Rosé, Veuve Clicquot Rosé Vintage i Veuve Clicquot La Grande Dame Blanc 2004.

Ana Petričić Gojanović, Ana Kurjak

Gosti će uz to moći uživati u prigodno dotjeranom žutom ugođaju Oleander terase, udobnim ležaljkama, suncobranima i pogledu na grad. U večernjim satima, od 19 do 23 sata, za odličnu atmosferu i glazbeni ugođaj pobrinut će se DJ Luca Goya. Veuve Clicquot Pop-Up bar bit će otvoren svakim danom od 10. do 20. lipnja od 12 do 23 sata. Ulaz je slobodan.

Mirna Maras, Martina Podgorski

"Iznimno smo ponosni i sretni da je Zagreb i ove godine po drugi put odabran biti domaćinom ovog globalnog projekta. Veuve Clicquot ovom atraktivnom prikolicom na turneji svjetskim metropolama nastoji spojiti svoj poznati šampanjac s ukusnim delicijama, a ništa drugačije neće biti ni u Zagrebu. Parking mjesto osigurala je zagrebačka Esplanada na svojoj ljetnoj Oleander terasi, a suradnja ovog legendarnog hotela s vrhunskom žutom etiketom rezultirat će jedinstvenim gastro događajem otvorenim za sve posjetitelje.", istaknula je Jasna Mohor, direktorica marketinga tvrtke Miva d.o.o., generalnog distributera ovih šampanjaca za Hrvatsku.

Veuve Clicquot

Veuve Clicquot

Veuve Clicquot

veuve

veuve

veuve

veuve

veuve

Related articles

Buro 24/7 Selection

više