Traži

Vina Vezak predstavljena u elegantnom okruženju restorana Bistro Apetit

Vina Vezak predstavljena u elegantnom okruženju restorana Bistro Apetit

Iz vinarije Daruvar u vinske čaše slila se nova linija kvalitetnih i vrhunskih bijelih vina Chardonnay, Sauvignon i Graševina

Urednik: A.P.


Fotografija: John Pavlish

U ugodnom ambijentu restorana Bistro Apetit, brojni poznati uzvanici, sommelieri i drugi gosti imali su priliku prisustvovati svečanoj večeri prilikom koje su predstavljena vina brenda Vezak. U gastro specijalitetima i vrhunskim vinima uživali su i brojni gosti društvenog života poput Ive Šulentić, Franke Batelić, Ane Begić Tahiri, Ive Šarić i Jelene Glišić. Pored vrhunskih vinskih kapljica, gosti su uživali u meniju s pet sljedova koji je posebno za navedenu prigodu osmislio Marin Rendić, vlasnik i glavni chef zagrebačkog Bistroa Apetit, a Vezak vina predstavio je g. Dubravko Ćuk, glavni enolog Badela 1862, koji je zajedno sa chefom prije svakog slijeda iznio pojedinosti o svakom od ponuđenih vina. Zanimljivo je kako je linija vina Vezak već osvojila nagrade na prestižnim svjetskim vinskim natjecanjima u Njemačkoj i Londonu.

Iva Šarić

Daruvarska vina zahvatio je veliki rebrending, koji je novim zaokretom u stilu i tehnologiji proizvodnje unaprijedio kvalitetu vina postavljajući tako temelje za snažan iskorak na tržište u bijelim vinima. Osim promjene stila, rebrending je obuhvatio i promjene etikete zadržavajući prepoznatljivi element vina Daruvara - simbol ždrala, a dodajući mu novo ruho na moderan način kroz tradicionalan vez čime se istaknula vrijednost Hrvatske baštine te pokazalo što vrijedno i plemenito ima Slavonija.

Franka Batelić

Ova jedinstvena linija dolazi iz suncem okupanog dijela Slavonije, sa specifične lokacije gdje se skladno spajaju brežuljci i doline, zemlja i nebo, sunce i sjena. Povezivanje kao misao vodilja i noseća vrijednost branda provlači se od samog imena do dizajna etikete. Cijela priča o brendu VEZAK sažeta je u sloganu "Ljepota povezivanja" jer s neobičnom lakoćom povezuje trenutke, generacije, društva i događaje, a na prvi gutljaj osvaja iskrenim okusom.

Vina Vezak predstavljena u elegantnom okruženju restorana Bistro Apetit (фото 1)

Jelena Glišić

Vina Vezak predstavljena u elegantnom okruženju restorana Bistro Apetit (фото 2)

Vina Vezak predstavljena u elegantnom okruženju restorana Bistro Apetit (фото 3)

vezak

Iva Šarić

Franka Batelić

apetit

apetit

vezak

vezak

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više