Search

Vitamin Well predstavio novi okus inspiriran tropskim krajevima

Vitamin Well predstavio novi okus inspiriran tropskim krajevima

U Biotrening centru prigodno je održan sat yoge


Image: Jure Perišić

Na oglednom satu Yoge u Biotrening centru, Vitamin Well je predstavio novi osvježavajući okus te podsjetio na važnost zdravog načina života. Jučer je u Biotrening centru predstavljena nova linija Vitamin Wella. Novi osvježavajući okus, Celebrate, ovog proljeća dolazi nam u novom izdanju inspiriranom tropskim krajevima, kombinacijom okusa manga i ananasa.

Tara Thaller

Vitamin Well tim se kao i uvijek do sada potrudio primjerom pokazati koliko drže do zdravog načina života u svim sferama. Uz stručno vodstvo trenerice Mateje Gadžić iz Medical Yoga Centra za predstavnike medija i uzvanike organizirali su ogledni sat yoge.

Treningu su se pridružile i brojne osobe iz javnog života. Uz Natašu Janjić, koja je znakovito odabrala upravo ovo događanje kao prvo na kojemu se pojavila nakon nedavnog poroda, u opuštenoj atmosferi uživale su i glumice Tara Thaller, Lana Gojak, Ana Majhenić, DJ-ica Miss Killah, modni dvojac Elfs, gimnastičar Filip Ude u pratnji svoje bolje polovice Ane te bivša kraljica Hrvatske Antea Kodžoman.

Nataša Janjić

Vitamin Well je namijenjen ljudima koji znaju da "obični" sokovi sadržavaju previše šećera, za svakodnevno cijeđenje voća nemaju vremena, a voda im je već pomalo - dosadila. I tu se u priču uključuje švedski brend Vitamin Well, koji je razvio formulu pića baziranu na izvorskoj vodi oplemenjenoj vitaminima i mineralima, elektrolitima, aminokiselinama te biljnim i voćnim ekstraktima kao zdravu alternativu sokovima. Osmišljen je prvotno kao pomoć organizmu da izdrži pojačane fizičke napore, ali su ga vrlo brzo osim profesionalnih sportaša otkrili i rekreativci te šira javnost kao zdravu alternativu svim slatkim i gaziranim napicima. Vrlo važno je napomenuti da napici Vitamin Well sadrže upola manje kalorija u usporedbi s drugim bezalkoholnim pićima - u 100 ml 4,2 grama voćnog šećera.

Karla Zelić

Napici imaju i zanimljive nazive - usklađene s ciljem koji žele postići.

Vitamin Well Defence, s okusom citrusa i cvijeta bazge, sadrži vitamine C, B12 i cink koji pridonosi normalnom funkcioniranju imunosnog sustava.

Vitamin Well Reload, s okusom limuna i limete, izvor je biotina, vitamina B12 i magnezija koji uravnotežuje elektrolite, a ova će kombinacija pridonijeti normalnom metabolizmu te potaknuti stvaranje energije. Također je izvor vitamina D koji se pod utjecajem sunčevih zraka prirodno stvara u koži.

Lana Gojak

Vitamin Well Antioxidant, s okusom breskve, sadrži antioksidanse vitamin C i E te minerale selen, mangan, bakar i cink koji štite stanice od oksidativnog stresa.

Vitamin Well Hydrate, s okusom rabarbare i jagode, izvor je vitamina C i B12 koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti, dok cink, biotin i niacin održavaju kožu u normalnom stanju.

Vitamin Well Upgrade, izvor magnezija i vitamina D koji doprinose održavanju normalne funkcije mišića. Magnezij i cink doprinose normalnoj sintezi bjelančevina. Izvor je i vitamina B6 i B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenost.

Vitamin Well Celebrate, sadrži magnezij koji pridonosi smanjenju iscrpljenosti i umora. Magnezij također doprinosi normalnoj funkciji mišića. Cink i folna kiselina pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Celebrate sadrži i niacin koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije. Savršeno prije, za vrijeme ili nakon velikog slavlja.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić

Ana Majhenić

Filip i Ana Ude

Antea Kodžoman

Vitamin Well predstavio novi okus inspiriran tropskim krajevima (фото 1)

Vitamin Well predstavio novi okus inspiriran tropskim krajevima (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više