Search

Zagrebačka premijera filma \"Otok ljubavi\"

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi"

Brojni poznati podržali novi film Jasmile Žbanić


Image: Ivan Pavlish

Nakon europske premijere u švicarskom Locarnu i regionalne u sklopu Sarajevo Film Festivala, dugo iščekivani film redateljice Jasmile Žbanić "Otok ljubavi" jučer je u Blitz Cinestaru imao i svoju hrvatsku premijeru

I već dugo vremena u Hrvatskoj nije vladao toliki interes za jednu kino projekciju, a ispunjena kino dvorana i velik broj zaljubljenika u film samo su potvrda velikih mogućnosti "Otoka ljubavi", ali i pokazatelj da je Jasmila Žbanić sa svojim timom napravila jako dobar filmski uradak.

Otok ljubavi

A uz Jasmilu Žbanić u realizaciji "Otoka ljubavi" sudjelovali su i scenarist Aleksandar Hemon, popularan i svjetski priznat pisac dok su odličan producentski dio odradili Damir Ibrahimović i Leon Lučev. Dobar film ne može nastati bez dobre glumačke ekipe, pa su tako u "Otoku ljubavi" glavne uloge pripale renomiranim glumcima Erminu Bravu, Ariani Labed, Adi Condeescu, Leonu Lučevu, Branki Petrić Fehmiu, Francu Neru i mnogima drugima koji su zajednički stvorili odličan film.

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi" (фото 1)

Uz veliki broj filmofila i osoba koje su sudjelovale u stvaranju samoga filma, premijeru nisu željele propustiti ni mnoge poznate osobe iz javnog života Hrvatske i Zagreba, pa su tako "Otok ljubavi" između ostalih došli pogledati: Bojana Gregorić, Nera Stipičević, Elizabeta Gojan, Goran Bogdan, Marija Husar, Mirela Holy, Veljko Bulajić i brojni drugi. Veliki pljesak i oduševljenje nakon filma te pozitivni dojmovi mnogih, jamstvo su da će film "Otok ljubavi" privući Hrvatsku publiku i zadovoljiti visoke kriterije svih ljubitelja filma i onih kojima nedostaje filmova u Hrvatskoj produkciji.

otok ljubavi

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi" (фото 2)

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi" (фото 3)

otok ljubavi

otok ljubavi

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi" (фото 4)

otok ljubavi

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi" (фото 5)

otok ljubavi

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi" (фото 6)

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi" (фото 7)

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi" (фото 8)

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi" (фото 9)

Zagrebačka premijera filma "Otok ljubavi" (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više