Search

Završila treća po redu Dolce Vita

Završila treća po redu Dolce Vita

Najbolja zabava u Rovinju

A.P.

Image: Mario Pavlović

Jučer je završio treći Dolce Vita festival koji se održao u predivnom Rovinju od 11. – 14. lipnja na dvije lokacije, u TN Amarin te na glavnom rovinjskom trgu

Sinoć su na glavnom rovinjskom trgu nastupili već dobro poznati Swingersi koji su ovog puta imali posebno pojačanje s Markom Toljom te su posjetiteljima priuštili pravi spektakl i osjećaj "slatkog života". Marko Tolja, inače istinski zaljubljenik u retro zvuk i stil, pridružio se ovaj put Swingersima te su zajedno otpjevali svevremenske hitove i rasplesali Rovinj.

dolce

Kasnije u klubu Pepermint u Amarinu nastupio je sedmeročlani bend The Juke Joint Royals sa ženskom saksofonisticom. Nakon njih uslijedio je talijanski bend Sugar Daddy & the Cereal Killers koji su svojom mješavinom R&B-a, jivea, boogieja i rock&rolla naprosto oduševili publiku i potpuno rasplesali klub. Potom su uslijedili njihovi sugrađani, DJ dvojac Twist & Shout, koji je uspješno do jutra odradio i završio ovaj treći Dolce Vita festival.

dolce

dolce

dolce

dolce

dolce
Preko dana posjetitelji su mogli uživati u plesnim radionicama hula hula plesa, natjecanju za najbolji jive, dobiti uvid u pravljenje pin up frizura, naučiti tajne make upa, provozati se sa Sentimental biciklima, upotpuniti svoj prostor nekim retro namještajem i jednostavno uživati u ovom vikendu. Ovo je bio jedan pravi hedonistički vikend preveden u jednom sasvim drugačijem filmu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više