Search

Montažstroj u ime budućnosti

Montažstroj u ime budućnosti

Novi projekt "Budućnost je sada!"


Suprotno holivudskim scenarijima katastrofe zbog kojih je lakše zamisliti propast svijeta nego propast kapitalizma, radna skupina za budućnost osmislila je pravi plan za spas ove zemlje. Upravo zato pozivaju vas da se priključite njihovim prezentacijama scenarija budućnosti. 

Montažstroj u ime budućnosti (фото 1)

Montažstroj je jedinstveni kulturni brend koji objedinjuje različite umjetničke discipline i nove medije na društveno odgovoran način. Odustali su od svoje kazališne misije i posvetili se kreiranju scenarija budućnosti Hrvatske u projektu "Budućnost je sada".

Montažstroj u ime budućnosti (фото 2)

Prve prezentacije održane su 8., 9. i 10. svibnja za ukupno 50 sudionika, koji su se nakon prezentacije uključili u druženje i diskusiju s mladim MONTAŽSTROJ-evim scenaristima. Mladi i entuzijastični ljudi imaju viziju budućnosti, osmisliti plan za ostvarenje pravednog društva, a zanimljivost je i ta da se prezentacije budućnosti odvijaju na tajnim lokacijama te da umjesto novčane razmjene i kupnje ulaznica sudionici mogu sudjelovati vlastitim angažmanom. Do kraja svibnja odvijati će se svaku srijedu, četvrtak i petak, a više informacija, proceduru rezerviranja svoga mjesta, kao i točan termin i lokaciju prezentacije možete dobiti na buducnost@montazstroj.hr.

Tekst: T.Č.
Foto: Damir Žižić

Leave a comment

više