Search

Gdje ćete provesti Valentinovo?

Gdje ćete provesti Valentinovo?

Marija Husar i prijatelji, Massimo, Neno Belan, Tobogan...

Image: Foto: PR

Gdje ćete provesti Valentinovo? (фото 1)

Još jedan razlog za dobar glazbeni provod u posljednjih je nekoliko godina postao i 14. veljače, odnosno, Dan zaljubljenih. Moramo priznati kako ove godine izbor neće biti lak prvenstveno radi raznovrsnosti. Evo što vam pripremaju hrvatski glazbenici.

Massimov koncert na Dan zaljubljenih već je postao tradicija, a tako niti ovaj 14. veljače neće biti iznimka. Velika dvorana Doma sportova mogla bi biti premala za sve zainteresirane. Koncert u Domu sportova prvi je u nizu koji će Massimo održati povodom Valentinova. Dva dana kasnije, 16. veljače nastupit će u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica, a 22. veljače u Maloj dvorani KK Split na Gripama. 

Gdje ćete provesti Valentinovo? (фото 2)

U zagrebačkom Hypo centru sljedećeg petka će vam glazbenica Marija Husar zajedno sa svojim gostima pripremiti jedinstveno glazbeno-gastro putovanje. Valentinovo Fever četvrto je izdanje glazbene ljubavne priče Marije i njenih prijatelja koje nam ove godine donosi brojna iznenađenja. Tako će se na sceni poznatoj glazbenici pridružiti mladi talenti Damir Kedžo, Vanda Winter, Maya Sar i Sementa Rajhard.

Svi ljubitelji žešćeg zvuka također će doći na svoje. Legendarni Partibrejkersi nastupit će u Tvornici kulture u petak, 14. veljače, donoseći ponešto drugačije Valentinovo u Zagreb. "Nadamo se da ćemo ovaj put biti još bolji nego na prijašnjim koncertima, a govori se da nikad nismo razočarali". Sigurno neće niti ovaj put jer vjernu zagrebačku publiku očekuje dvosatna paljba Partibrejkers klasika kao što su "1000 godina", "Kreni prema meni", "Put", "Hoću da znam", "Hipnotisana gomila"...

Gdje ćete provesti Valentinovo? (фото 3)

Program Black Light na Dan zaljubljenih u zagrebačkom Klubu okupit će zaljubljenike u ritam i ples. Tobogan, sastav koji uživo na instrumentima izvodi plesnu elektronsku glazbu, doći će u goste 14. veljače, a u prostoru s odličnim razglasom eksperimentirat će s techno, dubstep i funky house zvucima u postavi punokrvnog benda. Ovaj će nastup ujedno označiti i povratak ovog kultnog domaćeg sastava na scenu.

Gdje ćete provesti Valentinovo? (фото 4)

Svake godine uoči Valentinova Neno Belan sa svojim Fiumensima tradicionalno uveseljava zaljubljene! Ove godine održat će prvi solistički koncert u dvorani Lisinski, i to već večeras 6. veljače, a ponovit će ga 10. veljače na istom mjestu. Njegovi Fiumensi postaju Fiumens Mediteran Orchestra jer im se pridružuju novi članovi s karakterističnim mediteranskim instrumentima koji će činiti specifičan zvuk i u posve novom ruhu predstaviti Nenine pjesme iz 30 godina duge i bogate karijere hitova! Kao posebni gosti na ovogodišnjem koncertu, povodom praznika svih zaljubljenih, nastupit će očaravajuća Natali Dizdar, novosadske The Frajle, Ljeto kino, te Klapa Kampanel s kojom Neno Belan & Fiumensi nastupaju i 8. veljače u varaždinskoj Areni.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više