Search

Imamo plan za ljeto u Zagrebu!

Imamo plan za ljeto u Zagrebu!

Art Jam događanja ispred HDLU-a


Image: Foto: Art Jam Facebook,
Zoran Kulušić - Neral (Juraj Vuglač)

Da ljeta na zagrebačkom asfaltu znaju biti vruća i pomalo dosadna znaju svi oni koji špicu ljetne sezone, iz ovih ili onih razloga, provedu upravo u Zagrebu. Sunce i prazne gradske ulice nekako nam i pašu, no manjak sadržaj ne opraštamo. Zahvaljujući skupini mladih i kreativnih ljudi i to se mijenja, a naš centar je ovog ljeta Džamija! U suradnji Hrvatskog društva likovnih umjetnika te Udruge za promicanje hrvatske umjetnosti i međukulturnog dijaloga Jam, od 13. srpnja se na Trgu Žrtava fašizma, odnosno, kod popularne Džamije, događa Art Jam. program traje sve do 9. kolovoza i ulaz na sva događanja je besplatan.

Imamo plan za ljeto u Zagrebu! (фото 1)

Ljetni je to projekt, koji kulturnim događanjima u vidu izložbi, revija, razgovora s umjetnicima, koncertima, radionicama i street artom pokušava svakodnevno obogatiti društveni život grada. Priznajemo jako im dobro ide! Još uvijek nije kasno da posjetite hvalevrijedan i zanimljiv Art Jam jer ostalo je još puno toga za vidjeti.

Imamo plan za ljeto u Zagrebu! (фото 2)

Voditelj projekta Juraj Vuglač u razgovoru s fotografkinjom Martinom Hohnjec

Nakon prošlosubotnjeg iznimno posjećenog Noćnog Placa, koji se s Tavana spustio na Džamiju, ove subote 3. kolovoza spustiti će se ponovno i biti otvoren od 18 do 23h. Kao i uvijek moći ćete kupiti proizvode hrvatskih OPG-ovaca s mogućnošću degustacije raznoraznih delicija. Uz to ćete moći razgledati izložbu Dine Karadžić i Marine Ferenžir, dok će se u nedjelju predstaviti umjetnica Lena Kramarić. U sklopu Art Jama otvoren je wine bar koji vam neće dopustiti da budete žedni te dvije umjetničke galerije - Inkubator i Fiju Fiju, gdje možete kupiti umjetnička djela mladih hrvatskih autora. Zvuči kao dobar plan za ljeto u Zagrebu! Detaljan program potražite na Facebook stranici Udruge Jam.

Imamo plan za ljeto u Zagrebu! (фото 3)

Imamo plan za ljeto u Zagrebu! (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više