Search

Kamo za vikend?

Kamo za vikend?

Mali plac, artOmat ili Wine Jam?

Tekst: Tina Kovačiček

Image: Foto: Sanjin Kaštelan,
PR

Kamo za vikend? (фото 1)

Uzbudljivi dani su pred nama, a grad je prepun događanja. Tako niti ovaj predbožićni vikend nije iznimka! Odabrali smo tri iznimno zanimljiva događanja koja vrijedi posjetiti i doživjeti nešto novo. Odaberite svoj gušt i dobro se provedite!

Kamo za vikend? (фото 2)

Mali plac na Tavanu
Sinkovićeva 8, Zagreb
14. prosinac 2013. (11:00 - 19:00 sati)

Mali plac već neko vrijeme puni naše frižidere prirodnom i organskom hranom. Projekt koji je startao jedanput mjesečno, ponavlja se svake subote na radost ljubitelja zdrave hrane i ugodnog druženja. Tamo vas čekaju susreti s malim proizvođačima hrane od kojih hranu možete kupiti i saznati njezino porijeklo. Ovog vas vikenda čekaju Japanske poslastice by Atsuko, EkoMedo, Maslinovo ulje s juga, OPG Janković, Kupinovo vino Nadino, domaći nešpricani limuni Mama organica i mnogi drugi. Stoga pripremite svoje platnene vrećice i krenite u potragu za zdravljem!

Kamo za vikend? (фото 3)

Xmas Wine Jam @ Rougemarin
Ulica Frana Folnegovića 10, Zagreb
14. prosinac 2013. (17:00 - 22:00 sati)

Ove ste subote pozvani na urbani festival vinske kulture Wine Jam u Bistrou Rougemarin. Doživite desetak vrhunskih podruma iz Hrvatske, Srbije i Slovenije (Roxanich, Trapan, Galić, Korta Katarina, Misal, Zdjelarević, Franković...) na drugačiji način. Kroz vrlo opušteno druženje upoznajte vrhunska vina i sretnite neke nove ljude te doživite nešto novo. Između ostalog, vino se sljubljuje odlično i s glazbom koju će za ovu priliku puštati DJ Eddy Ramich. Ukoliko već spadate u postojeću vinsku publiku, dovedite i novu, jer obje će biti na "domaćem terenu" ovog festivala koji je prilagođen objema ciljanim grupama. Više informacija potražite na www.pleasure-seekers-croatia.com

Kamo za vikend? (фото 4)

artOmat
13. do 24. prosinca 2013. (svakim danom od 12:00 do 20:00 sati)
Dom hrvatskih likovnih umjetnika, Zagreb 

Četvrto izdanje artOmat-a i ove godine nastavlja u smjeru kreativnih performansa, izložbi, radionica, predavanja i aukcija. Uz odličnu selekciju izlagača (LP designMirna Sišul, Mo Design, Lisnati OdredBooteeq...) koji kreiraju jedinstvene proizvode, među kojima možete podržati i izlagače Otvoreno Kamensko, Noina Arka i Centar za rehabilitaciju, dva puta dnevno održavat će se besplatne edukativne radionice na kojima će sudionici uz vodstvo umjetnika moći sami izraditi božićne darove. Program je obogaćen nizom događanja koji u fokusu imaju otklanjanje stresa i negativnih misli u pojedincu kroz kreativne aktivnosti uz pomoć zvuka, crteža ili plesa. Uz bok selektiranih izlagača, na artOmat dolazi i Mali plac na tavanu 21. i 22. prosinca koji će u Klub HDLU-a na dva dana preseliti avangardne okuse domaćih hrvatskih proizvođača hrane, slastica i pića.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više