Search

Advent u Zagrebu nikada nije bio raskošniji

Advent u Zagrebu nikada nije bio raskošniji

Odvijat će se aktivno od 26. studenog do 8. siječnja


Image: PR

(Pred)blagdanski spektakl kreće 26. studenog paljenjem božićnih lampica na Zrinjevcu, a nastavlja se na mnogim starim, ali i novim lokacijama koje će ponuditi raznolik i prigodan sadržaj

Za mnoge najljepše razdoblje u godini, uskoro će postati još ljepše jer u glavnom hrvatskom gradu započinjem Advent u Zagrebu, koji će sudeći prema svemu najavljenom biti najraskošniji i najljepši ikad. Sve kreće već 26. studenog, zato taj datum svakako zabilježite u vašim kalendarima jer će se tada paliti božićne lampice na Zrinjevcu, sa čime ujedno započinje i službeno odbrojavanje do Božića. No, to je samo uvertira jer osim toga, Advent u Zagrebu proširio se na niz starih, ali i novih lokacija na kojima ćete moći prigodno uživati u (pred)blagdanskim sadržajima, kao što su Europski trg, Ledeni park na Tomislavcu..

Advent u Zagrebu nikada nije bio raskošniji (фото 1)
Isto tako, aktivno će biti već svima znano Fuliranje u Tomićevoj, a Advent u Zagrebu naravno neće zaobići niti glavni gradski trg, bana Jelačića. Ono što nas posebno veseli jest i program Dvorišta koji će ove godine biti u adventskom izdanju, kao i događanja na Vranicanijevoj livadi, a ukoliko se odlučite dragim osobama pokloniti nešto prigodno, tu je i Božićni sajam na ulicama grada, primjerice u Gajevoj i Bogovićevoj, ali i Artomat koji će se održati od 16. do 23. prosinca.

Advent u Zagrebu nikada nije bio raskošniji (фото 2)
Još jedna adventska atrakcija jest ona u Tunelu gdje će božićna bajka biti ispričana na neki malo drugačiji način, a ako nam se posreći i padne snijeg, Advent na Štrosu je već bajka sama po sebi, a novitet je i Advent u Novom Zagrebu, točnije u MSU-u i na Zagrebačkom velesajmu. Sudeći prema svemu navedenom, Advent u Zagrebu zadovoljit će baš sve ukuse i želje i samo što nije krenuo. Više informacija i detalja pronađite na službenim stranicama Adventa u Zagrebu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više