Search

Ako ste u Dubrovniku, ovo nemojte propustiti

Ako ste u Dubrovniku, ovo nemojte propustiti

Dubrovnik dobiva ljetne glazbene igre

Ako ste sretnici koji borave u Dubrovniku 29. srpnja i 05. i 12. kolovoza, svjedočit ćete iznimnom audio vizualnom iskustvu

Nakon Dubrovačkih ljetnih igara i "Igre prijestolja", čini se kako Dubrovnik dobiva i glazbene igre. Ovoga ljeta dubrovački će Lazareti zaživjeti punim plućima i plesati do jutra, uz mnoštvo događanja. No, jedan program zaslužuje posebnu pozornost. Bon ton, suvremeni butik i galerija, po prvi puta Hrvatskoj predstavlja i dovodi Watergate, jednu od vodećih i najuređenijih institucija suvremene glazbe iz Berlina, koja u Lazarete dovodi neka od najvećih imena svjetske elektronske glazbene scene. Watergate produkcija dolazi u Adria regiju s ciljem da donese vrhunsku zabavu u Dubrovnik, baziranu na berlinskoj plesnoj kulturi, plesu do zore i slobodi bivanja.

Ako ste u Dubrovniku, ovo nemojte propustiti (фото 1)

Na event "Watergate goes Croatia No 1", koji će se održati 29. srpnja, stiže Ellen Allien koja je s etiketom BPitch Control postala jedna od ključnih figura berlinske elektronske scene. Osim nje, svirat će Watergate starosjedioci Sebo K., Marco Resmann, Matthias Meyer i Jimi Jules koji su osvojili mnoga srca i fanove u Watergateu.

Ako ste u Dubrovniku, ovo nemojte propustiti (фото 2)

Bon bon event, koji će se održati 5. kolovoza, može se sa sigurnošću nazvati "Lady's night". Uz Nadju Božić i Anadu, koje predstavljaju domaće snage, u goste nam dolaze i gošća iz Beograda, Tijana T koja se može pohvaliti svirkom u Panorama Baru (Berlin), te Eva Be, bivša članica Jazzanova i Sonarkollektiv DJ timova. No, zvijezda večeri je svakako Kim Ann Foxman (Firehouse Records) koja u goste dolazi iz New Yorka. Kim je bivša članica Hercules and Love affaira, a u posljednje je vrijeme uspjela postaviti New York ponovno na plesnu mapu svojim sirovim pristupom elektronskoj glazbi.

Ako ste u Dubrovniku, ovo nemojte propustiti (фото 3)

Treći party, "Watergate goes Croatia No 2", ostavljen je za grand finale 12. kolovoza, a bit će sukus najbolje glazbe koja je nastala pod okriljem Watergate Recordsa u 2015. godini. Tiefschwarz feat. Khan i Ruede Hagelstein izvođači su s friško objavljenim albumima koji uspjeh na međunarodnoj sceni duguju upravo Berlinu i rezidenciju u Watergateu. Drugi plesni podij na plaži uz obalu Komarde tijekom svih događanja će svojim zvukovima uveseljavati Felver i Jogarde te Enco Kern. Produkcijski tim bon tona i Watergatea obećava vam pravu glazbenu poslasticu, vrhunski zvuk, te nezaboravno vizualno iskustvo.

Ako ste u Dubrovniku, ovo nemojte propustiti (фото 4)

Karte su u pretprodaji putem online sustava Entrio, Resident Advisor i AgentCASH, te ekskluzivno u zagrebačkom bon tonu, po cijeni od 100 kn (za jadransku regiju), do ponedjeljka i do 23:00 sati na dan eventa – 150 kn, a nakon 23:00 sati – 200 kn.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više