Search

Ambasadorice Poliklinike Bagatin na predstavljanju nove kampanje

Ambasadorice Poliklinike Bagatin na predstavljanju nove kampanje

"U najboljim rukama"


Image: Press

Jučer je u ugodnom ambijentu te u društvu ambasadora i prijatelja Poliklinike Bagatin, Ecije Ojdanić, Ane Begić Tahiri, Ivane Husar Mlinac, Deana Pelića i Damira Kedže... predstavljen novi slogan koji glasi "U najboljim rukama" te novi vizuali čija su zaštitna lica upravo one - glumačke dive Ecija Ojdanić i Ana Begić Tahiri...

Lako se sakriti ispod nekoliko slojeva odjeće zimi, no izgledati zanosno u lepršavim haljinama ili kupaćem kostimu te ponosno pokazivati svoje obline tijekom toplijih mjeseci predstavlja vam veliki izazov? Ne, to ne mora biti tako. "U najboljim rukama" slogan je nove kampanje Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin koji najbolje opisuje cjelovit i individualan pristup, posvećenost, uloženi trud te, na kraju, osmijeh na licu klijentica. A u posljednje vrijeme i kod sve brojnijih muških klijenata. 

Ana Begić Tahiri

Najbolje, neinvazivne i klinički dokazane tretmane izvodi stručni tim medicinskih kozmetologa, a uz nadzor estetskih kirurga i nutricionista. To je ta čarobna formula! Prepustiti svoje tijelo najboljim rukama sada je doista lako, zar ne?

Ecija Ojdanić

Zaštitna lica nove kampanje, Ana Begić Tahiri i Ecija Ojdanić, odlučno su stale pred objektiv poznate fotografkinje Mare Milin i pune samopouzdanja spremno su pokazale svoje oblikovano tijelo. Za frizuru i osunčani makeup zaslužan je fantastičan i uigran duo: Mijo Majhen te Simona Antonović, najtraženija hrvatska vizažistica. A za odjevne kombinacije pobrinuo se renomirani stilist i dizajner Ivan Friščić. 

Ivana Husar Mlinac

I Ana i Ecija redovito dolaze na tretmane oblikovanja tijela u Polikliniku Bagatin što se vidi po njihovoj zavidnoj figuri. Svoje tijelo sa sigurnošću prepuštaju najboljim rukama vrhunskih stručnjaka koji su za njih, kao i za sve klijentice, odabrali potpuno personaliziranu kombinaciju tretmana. 

Ognjen Bagatin, Bojan Pintarić, Tomica Bagatin

Koji su to najbolji neinvazivni tretmani?

Oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin sinonim je za zatezanje kože tijela, redukciju neželjenog, tvrdokornog celulita i  smanjenje obujma kritičnih područja pomoću neinvazivnih tretmana. Uređaj broj 1 u svijetu za redukciju celulita, Med Contour Multipower, kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog, bezbolnog i nekirurškog preoblikovanja tijela, redukciju neželjenog celulita i zatezanja kože. Prvi korak do lijepog tijela bez narančine kore postiže se već s prvim tretmanom. Glatka i zategnuta koža najljepši je ukras tijela, a vaš najbolji saveznik je Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija. Ovim tretmanom zateže se opuštena koža, ali i oblikuje vaše tijelo, smanjuju se masne nakupine i celulit. 

Indira Levak

Zerona neinvazivni hladni laser jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima te istovremeno smanjuje centimetre na vašem trbuhu, stražnjici ili bokovima. Rezultat je čvrsto tijelo na kojemu će svaki komad odjeće stajati kao saliven. 

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici www.facebook.com/bagatinclinic ili nazovite broj telefona 01/46 10 225. 

Hana Hadžiavdagić

Damir Kedžo, Dean Pelić

bagatin event

bagatin event

bagatin event

bagatin event

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više