Search

Bilo bi dobro da znate za ovu novu klupsku večer u Zagrebu

Bilo bi dobro da znate za ovu novu klupsku večer u Zagrebu

PROEKT _ 01 w. Herzel & phillipe + DJ Labud


Image: PR

Herzel i phillipe pripremaju svoj prvi "Proekt", ovaj petak u klubu Sound Factory....

Nakon više od 13 godina poznanstva te preko 20 zajedničkih nastupa nastaje i njihov zajednički "Proekt". "Proekt" će se održavati tri do četiri puta godišnje predstavljajući samo svježu i naravno vrlo plesnu klupsku glazbu. Line upu se pridružio i DJ Labud, poznati zagrebački DJ iz još poznatijeg Ekstrakt kolektiva.

Herzel DJ set (Hivern Discs / MK)
Česti gost berlinskih klubova zasigurno je jedan od najzanimljivijih i glazbeno najsvestranijih projekata regionalne scene. Njegov Shades EP izašao je na legendarnom Hivern Discsu, a Palms Trax ga je tada počastio s čak dva remixa Daydreamera. John Talabot, Pional, Boddika, Joy Orbison, Legowelt, Jacques Renault, Matthias Meyer, Erol Alkan, Phon.o i Brendon Moeller podržali su Herzelov rad. O Herzelovim pločama raspisali se mnogi renomiranih glazbeni magazini, portali i blogovi poput Xl8r-a, DJ Maga, Resident Advisora, Inverted Audia, De:Buga, Iglooa and Phonologuea, a njegova se glazba vrtila po BBC-u, NTS-u, Ibiza Global Radiju te mnogim drugim radio postajama. Dođite i poslušajte zašto Herzelovi uvijek plesni setovi osvajaju srca berlinskih clubbera i što je toliko specifično i posebno u njegovom zvuku.

Bilo bi dobro da znate za ovu novu klupsku večer u Zagrebu (фото 1)

phillipe (CFSN / HR)
phillipe je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti i R/verse Festivala na Mrežnici, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri. Sate ponekad zna provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Istanbula, Sofije pa sve do Budimpešte, Beča, Berlina i daleke Poljske. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe kao što su Love International, Dimensions, Outlook, itd. 

Bilo bi dobro da znate za ovu novu klupsku večer u Zagrebu (фото 2)

DJ Labud (ekstrakt / HR)
DJ Labud je polu-profesionalni DJ iz Zagreba. Godine 2001. započeo je kao član zloglasnog zagrebačkog DJ dua Uomini Plus. 2005. godine napušta projekt preopterećen skandalima i nastavlja samostalnu karijeru. Od 2010. godine član je Ekstrakta, organizacije posvećene promicanju uzbudljivih "Techno" i "House" zvukova. U slobodno vrijeme bavi se sportskim ribolovom na moru. Više o cijelom eventu pronađite ovdje

Related articles

Buro 24/7 Selection

više