Search

Božić u Johannu Francku obilježili hitovi George Michaela

Božić u Johannu Francku obilježili hitovi George Michaela

... i Novih Fosila


Image: PR

Ovo popularno gradsko okupljalište dočekalo je Božić uz interesantan koncertni program za sve generacije...

Na Badnji dan, točno u podne, Zagrepčani su pohrlili čuti Sanju Doležal, Marinka i Zeca kako izvode pjesme velike grupe Novi Fosili. Prepun Johann Franck orio se hitovima "E, moj Saša", "Košulja plava", "Kad budemo ja i ti 63", "Tonka, "Milena" i onim  najvećim "Za dobra stara vremena". Predivno je bilo vidjeti zaista cijele obitelji kako uživaju u ovim pjesmama, a pogotovo vitalnog Marinka Colnaga, koji je i jedan od osnivača grupe, kako s 83 godine i dalje suvereno vlada scenom.

Božić u Johannu Francku obilježili hitovi George Michaela (фото 1)

Božić je pak bio rezerviran za nešto mlađe snage. "Last Christmas: Tribute to George Michael" koncert je koji je izazvao ogroman interes publike. George Michael koji je preminuo točno prije godinu dana, na sam Božić, bio je inspiracija mladim glazbenicima da mu posvete večer. Zsa Zsa, Alen Đuras, Matija Cvek i Nela, te prateći band na valu hitova ovog velikog glazbenika dupkom su ispunili Johann Franck.

Božić u Johannu Francku obilježili hitovi George Michaela (фото 2)

Koncert je započeo intimnom izvedbom pjesme "Last Christmas" Zsa Zse i nastavio se uz iznimnu energiju kako i priliči mladima. "Faith" je predstavila bezobrazno dobrog Matiju Cveka, "Killer" damski odmjerenu Nelu i "Don't let the sun go down on me" vokalno izvanrednog Alena Đurasa. Pravo ih je zadovoljstvo bilo slušati i u duetima koje je ovaj glazbenik stvorio s Whitney Houston, Arethom Franklin i Mary J.Blige.

Božić u Johannu Francku obilježili hitovi George Michaela (фото 3)

Mladi glazbenici vlasnici Porina, finalisti "The Voice-a", sudionici HRT-ove emisije "A strana" i back vokali najvećeg pop glasa Jacquesa, ovim koncertom hrabro su pokazali kako na njih u nadolazećem periodu treba ozbiljno računati. Neki od njih nastupit će i na tematskoj proslavi dočeka Nove 2018. "Casino Royale" u Johannu Francku, pa vjerujemo kako će posjetitelji uživati u velikim Bond hitovima i kabaretskim točkama.

Božić u Johannu Francku obilježili hitovi George Michaela (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više