Search

Büro 24/7 glazbeni prijedlog: Project \"L\"

Büro 24/7 glazbeni prijedlog: Project "L"

Francuski chic u centru Zagreba


Cest is d' Best donosi nastup francuskog pop sastava Project "L" večeras na Cvjetnom trgu od 21:30 h

Na međunarodnom uličnom festivalu Cest is d' Best, u sklopu Rendez-vous, festivala Francuske u Hrvatskoj, 3. lipnja nastupit će francuski pop glazbenici pod imenom Project "L". 

Iza imena "L" krije se Raphaële Lannadère, mlada i talentirana pjevačica ženstvenog i otmjenog glasa, koja će sa svojim sastavom nastupiti pred zagrebačkom publikom na Cvjetnome trgu. Sve koji dođu poslušati Project "L" očekuje šarmantan koncert tipičnog francuskog popa lagano naslonjenog na šansonu.

Büro 24/7 glazbeni prijedlog: Project "L" (фото 1)

Prvi album Raphaële Lannadère pod nazivom "Initiale" izašao je u Francuskoj 2011. godine i donio joj veliku medijsku slavu te brojne nagrade. Nakon turneje ova se glazbenica osebujnog glazbenog izričaja posvetila pisanju i skladanju te sad dolazi u Zagreb premijerno predstaviti nekoliko naslova svog novog albuma, idealnog spoja rocka, popa i electro-glazbe. Odlični glazbenici zadovoljit će sve glazbene sladokusce, a posebno one koji su se zaželjeli pravih francuskih nota. Ne propustite nastup ovog zanimljivog francuskog sastava na samome otvaranju Cest is d' Besta.

Cest is d' Best održava se od 1997. godine i okuplja stotine izvođača iz cijeloga svijeta. Program obuhvaća glazbena, dramska, likovna, sportska i mnoga druga događanja. Zagrebačke ulice za trajanja festivala pretvaraju se u veliku i veselu pozornicu koja za desetke tisuća posjetitelja, po želji i sudionika, svakodnevno donosi pregršt odlične zabave.

Rendez-vous, festival Francuske u Hrvatskoj održava se od svibnja do rujna 2015. diljem Hrvatske. Tijekom višemjesečnog programa multidisciplinarnog karaktera, koji obuhvaća više od 150 događanja u 22 grada, hrvatskoj će se publici predstaviti francuska kultura u njezinoj punoj raznolikosti i bogatstvu, istodobno je upoznajući s inovativnim dostignućima Francuske. Festivalski program objedinjuje različita područja – glazbu, vizualnu umjetnost, kazalište, cirkus, ples, dizajn, arhitekturu, književnost, film, ali i gospodarstvo, modu, raspravu o društvenim i globalnim pitanja, sport, gastronomiju, turizam, znanost i obrazovanje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više