Search

Büro 24/7 preporučuje: koncert grupe Detour

Büro 24/7 preporučuje: koncert grupe Detour

U najvećem koncertnom prostoru do sada

BURO.


Image: PR

Grupa Detour predstavit će novi album "A što ak' ja...", ali i podsjetiti na dobre, stare hitove u najvećem koncertnom prostoru do sada

U drugoj polovici listopada grupa Detour objavljuje svoj novi studijski album "A što ak' ja...", a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava u petak 7. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture. Koncertom stavljaju naglasak na tri dosadašnja albuma, više od deset hit singlova i osam godina glazbenog rada pod imenom Detour, a sve kako bi vas počastili najboljom live izvedbom ikad!

Ova electro-acoustic pop skupina predvođena Nenadom Borgudanom, uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec, čine još: Dominik Žagmešter (klavijature), Alen Križaj (bas gitara) i Edi Grubišić (bubanj). Na koncertu u Tvornici nastupit će u proširenoj postavi, sa brass sekcijom, koju čine Jakša Kriletić-Jordes na saksofonu te Andrej Jakuš na trubi. A pridruženi član Detour tima bit će i VJ Tomislav Brđanović koji će vizualni dojam na pozornici i oko njega učiniti nezaboravnim.

U Tvornici kulture će biti naš najveći koncert do sada i dat ćemo sve od sebe da tako bude u svakom smislu. Spremni smo publici pružiti puna dva sata čistokrvnog glazbenog uzbuđenja i emocija. To je ujedno i promocija našeg trećeg albuma "A što ak' ja..." koji izlazi punih 5 godina nakon posljednjeg albuma "TV", izjavio je Nenad.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više