Search

Dosta vam je polarnih uvjeta? Botaničar rješenje vidi u jednom dobrom tropskom partyju

Dosta vam je polarnih uvjeta? Botaničar rješenje vidi u jednom dobrom tropskom partyju

hohcajt = Tropi u Botaničaru


Image: PR

Zvijezde su se poklopile pa će se treći "hohcajt" održati baš 3. ožujka s ranim početkom od 17 sati. Mjesto tropskih susreta je kao i do sada - Botaničar...

Dok je realnost snježna i hladna, u mislima već čekate proljeće i lijepo vrijeme. Upravo snijegu i zimi usprkos, hohcajt ekipa nadolazećim događanjem želi vas zagrijati i lansirati na toplu i veselu lokaciju uz Tropicana temu. Zvijezde su se poklopile pa će se treći hohcajt održati baš 03.03. 2018., s ranim početkom od 17 sati. Mjesto tropskih susreta je kao i do sada - Botaničar.  

Glazbu ovoga puta biraju DJ M.I.L.E. i DJ Sergio koji će svojim šarolikim spektrom osigurati toplu atmosferu. 

Dosta vam je polarnih uvjeta? Botaničar rješenje vidi u jednom dobrom tropskom partyju (фото 1)

Kako bi Tropicana zaživjela u potpunosti, ponajbolji hrvatski cocktail majstor i osnivač Cocktail week Zagreb; Vedran Gulin, pripremit će koktel dobrodošlice s premium Brugal rumom. Lagani tapasi s tropskim notama nastat će pak pod gurmanskom palicom Kužinica.

Ostajemo dosljedni dress codeu stoga vas pozivamo da iz ormara izvučete svoje najrazigranije komade. Palme, ananasi, flamingosi, havajke, tigrovi... sve što vas asocira na egzotiku, sunce i plaže.

Dosta vam je polarnih uvjeta? Botaničar rješenje vidi u jednom dobrom tropskom partyju (фото 2)

Hohcajt gosti kontinuirano potvrđuju iskustvo kvalitetne zabave tijekom drugačijeg subotnjeg popodneva. Da, zimi je lijepo biti doma ispod dekice no iskoristiti vikend uz fine zalogaje, ukusne koktele i plesnu glazbu u društvu dragih lica razlog je da se ovog puta i sami uputite u Botaničar i barem tamo, na kratko okusite čari dalekih tropa. Više o svemu pronađite na Facebook eventu

Related articles

Buro 24/7 Selection

više