Traži

Doznajte kada i gdje će se održati posljednji ovosezonski \"hohcajt\"

Doznajte kada i gdje će se održati posljednji ovosezonski "hohcajt"

U nedjelju, 8. srpnja


Fotografija: PR,
Aaron Slim

Zamislimo realnu situaciju: u Zagrebu ste, već je srpanj, vruće je nenormalno, fjaka vas hvata, i sve što želite je biti na lijepom Jadranu. "hohcajt" 8. srpnja spašava situaciju svojim zadnjim tulumom prije ljetne stanke. 

Taj Adriatic osjećaj rekreirat će se glazbom i ambijentom, na najljepšoj plaži u Zagrebu, u Matis Absolut Lounge. Stoga, u goste dolaze Matija Duić, ½ Adriatic Social Club i Pepi Jogarde, ½ Adriatic Coasting, promicatelji Adriatic sounda. Svojim laganim, no plesnim beatovima, koji miluju kao ljetni povjetarac, osvježavaju kao skok u more poslije bure, oslobađaju kao nekoliko gin tonica u ljetnoj noći, odvest će vas na obalu mora. A obalu mora ovaj put će glumiti fontanica i hladovina uz Lisinski. 

Odjevna tema, nosi se... Zamišljamo Saint Tropez 70-ih i bijele haljinice. Ljeti najbolje teče Rosé, stoga ponovno imate jedinstvenu priliku uživati u Freilauf Rosé, koji časti pićem dobrodošlice. Upad: 50 kn (vino dobrodošlice + good mood uključeni). Dodatni bonus, ovo je jedini hohcajt na koji ste pozvani, a gdje neće morati iskeširati minimalno 100 eura niti bježati od neželjene rodbine i loše glazbe. Više o cijelom događanju pratite na službenom Facebook eventu

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar