Search

Drugo izdanje festivala #WELOVESOUND donosi neke od najtraženijih svjetskih DJ-a

Drugo izdanje festivala #WELOVESOUND donosi neke od najtraženijih svjetskih DJ-a

I održava se na novoj lokaciji


Image: PR

Prošlogodišnje izdanje festivala #WELOVESOUND bio je jedan je od onih događaja koji se dugo prepričavao, a ove godine na svom drugom izdanju donose odličnu postavu koju sigurno nećete htjeti propustiti

Prvo izdanje ovog festivala elektronske glazbe prošle godine je jednostavno oduševilo svu publiku koja je na njemu prisustvovala. Ove godine organizatori #WELOVESOUND festivala dovode neke od najtraženijih DJ-a na svijetu i među njima se nalaze The Martinez Brothers. Atraktivni Chris i Steve u Zagrebu će nastupiti u subotu, 2. lipnja od 18 sati na #WELOVESOUND festivalu koji se održava na velikom jezeru Jarun. Martinezi su posljednjih godina jedno od najpoznatijih imena elektroničke underground glazbe, a nastupaju u vodećim svjetskim klubovima kao što je DC10 na Ibizi ili pak, festivalima kao što su Time Warp i Ultra festival. Na novoj lokaciji, okruženoj prirodom Jarunskog jezera, uz braću Martinez nastupit će i Sonja Moonear, koja je jedna od tri najtraženije DJ-ice svijeta.

Drugo izdanje festivala #WELOVESOUND donosi neke od najtraženijih svjetskih DJ-a (фото 1)

Često ispred svog vremena, kao velika obožavateljica Davida Bowieja, u kasnim osamdesetima, Sonja se infiltrirala u ženevsko i njemačko klupsko podzemlje te zaronila u vrtlog elektroničke glazbe u kojem od tada rastura.  Osim navedenih DJ-a, ove godine će ponovo nastupiti i Jackmaster koji je prošle godine publiku ostavio bez daha. Jezero Jarun, odnosno njegov južni dio kod skate parka, nova je lokacija okružena zelenilom, a opet dostupna sa svih strana i svim prijevoznim sredstvima. Festival započinje u 18 sati 2.lipnja sa zalaskom sunca i na ovoj lokaciji traje do 5 ujutro. Željnima daljnjeg plesa i provoda na raspolaganju je after party u legendarnom zagrebačkom klubu The Best. #WELOVESOUND organizira iskusna ekipa koja stoji iza Sonus festivala, koji je drugu godinu zaredom proglašen najboljim festivalom u Hrvatskoj. Uz navedene DJ-e, već je ranije potvrđen nastup Ricarda Villalobosa, a uskoro će se programu pridružiti i domaća podrška, čija imena će se doznati uskoro.

Drugo izdanje festivala #WELOVESOUND donosi neke od najtraženijih svjetskih DJ-a (фото 2)

Drugo izdanje festivala #WELOVESOUND donosi neke od najtraženijih svjetskih DJ-a (фото 3)

Drugo izdanje festivala #WELOVESOUND donosi neke od najtraženijih svjetskih DJ-a (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više