Search

Četvrtak je neradni dan: donosimo 5 odličnih Halloween tuluma u metropoli

Četvrtak je neradni dan: donosimo 5 odličnih Halloween tuluma u metropoli

Pripremite se za dobar provod

Tekst: D.D.


Image: PR,
Swanky Monkey Garden

Četvrtak je neradni dan što u prijevodu znači da nas u srijedu, 31. listopada, očekuju odlični tulumi u Zagrebu. Naravno, svi s predznakom američkog Halloweena koji nam je samo dao još jedan razlog za izlazak, a onima koji se obožavaju maskirati, još jedan dan kada mogu biti netko drugi. Većina zagrebačkih klubova i kafića organizira neku vrstu tuluma za Noć vještica tako da ne možete pogriješiti gdje god se zaputili, a mi smo izdvojili neke od najatraktivnijih.

Svakako jedan od najvećih zagrebačkih tuluma održat će se u novouređenoj Tvornici kulture, u organizaciji dvaju poznatih klupskih programa Sutra je Subota i RNB Confusion. Party nosi naziv Katastrofa te je prvi koji će se održati u ovom prostoru, a bit će podijeljen na dvije različite zone - "Karantenu" i "Sigurnu zonu", unutar koje se nalazi i posebni VIP dio. Svaka zona imat će svoj odgovarajući soundtrack, a očekuje vas više od 7 DJ- te live nastupi. "Sigurnu zonu" rasplesat će dobro poznata imena DJ Zrna, Rea i Sinke Fresh, dok će u "Karanteni" nastupiti Egzotika DJ's, Pill Jackson i Oysha. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio. Jedno od omiljenih zagrebačkih okupljališta, Swanky Monkey Garden na svojem će Horror House partyju ugostiti DJ-eve glazbenog programa Magic - za plesne house ritmove bit će zaduženi Oberön i Brun Dux, a ulaz je besplatan.

Četvrtak je neradni dan: donosimo 5 odličnih Halloween tuluma u metropoli (фото 1)

Kuća za ljude i umjetnost Lauba ugostit će klupski program BSH koji će u Zagreb donijeti meksičku vibru. Tulum pod nazivom Dìa De Los Muertos u Hrvatsku dovodi španjolskog DJ-a i producenta Dennisa Cruza poznatog po deep house i tech house zvukovima. Uz njega će se na stage popeti i Tom Bug, PEZNT, Full Ferry, Yakka, DANCElectricPHILIPE, Pablo Panda i Aldo Morro, a karte za ovaj party možete nabaviti putem sustava Entrio. Oni koji bi, pak, voljeli uživati u nastupu benda mogu se uputiti u Horrorland, odnosno Johann Franck, gdje će Matija Cvek & Johann Frankensteiners izvoditi najveće klupske hitove. Za tu će se prigodu ovaj prostor transformirati uz pomoć scenografije iz filmskih horor klasika. Svi koji su željni tulumarenja do ranih jutarnjih sati trebaju se uputiti na Piratski bal koji će se odvijati na čak četiri floora kluba Katran. DJ-evi Stanko Bondža, Jurki, Frx i Denna M bit će zaduženi za zabavu, a maskirani posjetitelji imat će određene prednosti pri ulasku u klub (kao i u Johann Franck).

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više