Search

Evo što vas sve očekuje na omiljenom Fuliranju

Evo što vas sve očekuje na omiljenom Fuliranju

Na Strossmayerovom trgu

Urednik: E.G.


Image: PR

Pod motom "Life is a circus", Fuliranje vas ove godine vodi u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog!

Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost.  Otkrijte adventsko carstvo na novoj lokaciji - zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i  Tomislavca. Pod motom "Life is a circus" vodimo vas u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog. Ekipa koja stoji iza cijelog projekta je spojila nespojivo i sve to obojila zimskim vrućim ritmovima, bojama, okusima i mirisima. 

Circus Gourmet Ring postaje utočište sladokusaca i sladostrasnih miomirisa - za sva vesela i razdragana nepca, uz neizbježne, lude kombinacije adventskih pića i napitaka. Zagrijat će i vaše tijelo i vašu dušu - od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva,zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, kreativnih žestica, za svakoga ponešto.

Stižu nam najbolji restorani i barovi, kopneni i morski, s takvim "oblizekima" da vam ni vječnost ne bi bila dovoljna da se u njima naguštate.  Spremaju posebne blagdanske gastrolije; od jela na žlicu, slanih zalogajčića, nezaobilaznog grilla s ponudom od koje će nepca pjevati, a i slatkoljupci će doći na svoje - osim već tradicionalnih germ knedlički i palačinki dočekat će vas još neka originalna slatka iznenađenja.

Specijaliteti restorana Time, RougeMarina, Murter-vrata Kornata, elTora, 50 burger&champagne bara i Masona, uz još mnoge druge, suptilno će s vama fulirati na najjače."Life is a circus!, a kakav bi to cirkus bio bez klauniranja? I zato će se Strossmayerovim trgom motati i s vama družiti klaunovi, štulaši (visoki nekoliko metara), gutači vatre, a svake večeri pripremaju za vas i poseban program od 19 do 20 sati, nakon čega vlast na Strossu preuzimaju bendovi i DJ'i. Sletjet će i gatarica Cica koja zna sve o čukljevima i svemircima (malo se kuži i u politiku). 

Za dobro Fuliranje sve ćemo obojiti dobrom glazbom i urbanim ritmovima cool bendova i DJ'a. Vidimo se od 30.11.2017.do 1.1.2018. - zafulirajte s nama !

Related articles

Buro 24/7 Selection

više