Search

Frühstück u londonskom double-deckeru na zagrebačkom Tjednu dizajna!

Frühstück u londonskom double-deckeru na zagrebačkom Tjednu dizajna!

Subotnja gastro zabava počinje u 9 sati


Image: PR

London iz jedne sasvim nove perspektive moći ćete upoznati na Tjednu dizajna u Zagrebu do 14. svibnja, i to kroz crveni simbol urbanosti - londonski double-decker autobus koji će u narednih pet dana objediniti kreativan program u Dizajn parku spomenutog događanja

Na taj način moći ćete iskusiti okus, ritam i uličnu atmosferu Londona. Zvukovima urbanosti pridružit će se sada već kultna lica Frühstücka. U jutarnjim subotnjim satima (13. svibnja od 9 sati) upoznat će vas s novim okusom čaja, čiji će se čisti okusi savršeno kombinirati s originalnim engleskim doručkom.

Osim subotnjeg neizostavnog programa, u londonskom ćete double-deckeru moći sudjelovati i na radionici Pimp up my gin, koja će vam omogućiti da na idućem tulumu oduševite vaše prijatelje s novim gin okusima! Pored stručnjaka iz udruge Barmen.hr, u tome će vam se pridružiti i glazbenik Filip Dizdar s kojim ćete moći i zasvirati na Kone Mei paletama. Spomenuta radionica održat će se od srijede, 10. svibnja do subote 13. svibnja, od 18 do 19 sati, a prijavljujete se na licu mjesta. Multisenzorni session omogućit će vam da uličnu umjetnost pored vizualne konzumacije ovaj put i – pojedete! Kolektiv Blaw:Blaw pobrinut će se za selekciju glazbe, a DJ Zembo i food design kolektiv Na_Oko udružiti okuse i kistove te po prvi puta pripremiti grafit koji ćete moći i probati. Ova jedinstvena Food design radionica održat će se u subotu, 13. svibnja u 15 sati.

Frühstück u londonskom double-deckeru na zagrebačkom Tjednu dizajna! (фото 1)

U ovom višednevnom programu u double-decker autobusu moći ćete proširiti svoje poslovne kontakte, ali i očvrsnuti one  postojeće. Sastanci će svaki dan startati u isto vrijeme, od 16 do 17 sati; a u četvrtak, 11. svibnja, od 16.30 do 17 sati, u sklopu Konferencije kulturno kreativnih industrija (KIKI) koja okuplja, potiče i povezuje državne institucije, gospodarstvenike, akademsku zajednicu, civilni sektor i građane, održat će se i Speed Networking - serija brzopoteznih upoznavanja. Spojeve će moderirati Stella Kalac, iz Social Innovation Laboratoryja. London stiže u Zagreb - ne propustite ovo jedinstveno iskustvo u double-deckeru na zagrebačkom Tjednu dizajna!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više