Search

Gabi Novak i Arsen Dedić domaćini humanitarne akcije

Gabi Novak i Arsen Dedić domaćini humanitarne akcije

Korak u život

Image: PR/Arhiva Buro 24/7

Kada mladi ljudi koračaju životom s velikim oprezom jer ne znaju što ih čeka sutra, tada njihovim koracima treba dodati ritma koji će unijeti pozitivan stav i misli kako bi ostvarili svoje ciljeve

Tako će sedmu godinu zaredom osma generacija stipendista humanitarne akcije "Korak u život" dobiti poticaje kojima će Rotary club Zagreb i ove godine pokušati pomoći u odrastanju. U subotu, 4. srpnja, domaćini ovogodišnjeg koncerta bit će vrhunski glazbeni umjetnici Gabi Novak i Arsen Dedić te njihovi gosti Lea Dekleva i maestro Branko Bulić Bula. Posebnost ovogodišnjeg koncerta jest u tome što će svaki kupac ulaznice za koncert, čija je cijena 150 kuna i od čije prodaje se osiguravaju stipendije, na dar dobiti grafiku vrsnog hrvatskog likovnog umjetnika Vatroslava Kuliša, a mogu i razgledati njegovu izložbu "Životinjsko carstvo" koja će biti postavljena od 2.7. u sklopu programa Scene Amadeo. 

Gabi Novak i Arsen Dedić domaćini humanitarne akcije (фото 1)

Rotary club Zagreb Kaptol 2009. godine pokrenuo jednu od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija – Korak u život. Akcijom se otad svake godine osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje. U proteklih šest godina prikupljeno je više od 20 milijuna kuna za 185 studentskih stipendija, dok je prva generacija stipendista završila studij prošle godine. Pozivamo sve da se priključe ovoj hvalevrijednoj akciji te uz dobru glazbu učinite jedno dobro djelo koje ovoj mladeži  znači puno.

Gabi Novak i Arsen Dedić domaćini humanitarne akcije (фото 2)

Gabi Novak i Arsen Dedić domaćini humanitarne akcije (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više