Search

Hotel Esplanade ugostit će vrhunski gastro događaj

Hotel Esplanade ugostit će vrhunski gastro događaj

"Veuve Clicquot on the road"


Od 26. – 28. svibnja terasa Le Bistroa Esplanade blistat će u žutim bojama uz atraktivni Veuve Clicquot mobilni bar i prigodnu ponudu šampanjaca, kreativnih street food poslastica i DJ-glazbu

Nakon SAD-a, Australije, Portorika, Singapura i brojnih europskih destinacija, Zagreb i Hrvatska po prvi će se puta naći na žutoj mapi svjetski poznatih metropola koje će u sklopu turneje – "Veuve Clicquot on the Road" – posjetiti poznata prikolica vrhunske šampanjske kuće Veuve Clicquot nadahnuta dizajnom 50-ih godina prošlog stoljeća.

Zagreb će tako stati uz bok svjetskim metropolama koje su u protekle četiri godine imale priliku ugostiti ovu luksuznu prikolicu i od 26. – 28. svibnja postati dio globalnog i ekskluzivnog Veuve Clicquot projekta koji ovime promovira umjetnost te kulturu ispijanja šampanjaca u kombinaciji sa street food pripremom hrane uz druženje u opuštenom ugođaju ljetne terase. Ovaj ekskluzivni događaj prati i poseban kreativni gurmanski koncept za koji se pobrinula Ana Grgić, chef de cuisine hotela Esplanade.

Hotel Esplanade ugostit će vrhunski gastro događaj (фото 1)

Ugodan chic ambijent ljetne terase Le Bistroa tako će na nekoliko dana oživjeti u prepoznatljivim žutim bojama jedne od najpoznatijih svjetskih šampanjskih kuća Veuve Clicquot. 

Hotel Esplanade ugostit će vrhunski gastro događaj (фото 2)

Da ljetni party na kotačima u večernjim satima poprimi pozitivnu energiju pobrinut će se DJ Luca Goya koji će uskladiti glazbu s ambijentom i gurmanskom ponudom Ane Grgić, chef de cuisine. Ljubitelji street fooda tih će dana moći uživati u kreativnim delicijama po pristupačnim cijenama. U ponudi će se tako naći slasne pržene kozice na salati od začinskog bilja, maštoviti ravioli s kozjim sirom i umakom od šampanjca, hladni gazpacho od dinje s Veuve Clicquot pjenom, mini burger s cheddar sirom i domaćim ketchupom od maslina i rajčica, steak sendvič s hrskavim krumpirom i slatki mousse od mascarponea s neodoljivim čokoladnim fudgeom.

Hotel Esplanade ugostit će vrhunski gastro događaj (фото 3)
Za tu prigodu posjetitelji će moći naručiti rashlađeni šampanjac iz asortimana Veuve Clicquota, kao što je Veuve Clicquot Brut, Veuve Clicquot Rose i Veuve Clicquot La Grande Dame Blanc 2004. Poznati mjehurići posluživat će se direktno iz otvorenog bara srebrne prikolice, koja na svakoj svojoj destinaciji pruža poseban i chic doživljaj svojim posjetiteljima.

Zagreb i Le Bistro Esplanade bit će domaćini ovog ekskluzivnog događaja od 26. svibnja, a prikolica nastavlja svoju turneju "Veuve Clicquot on the road" prema Rovinju, gdje će otvoriti svoja vrata i bar u sklopu Red Bull Air Racea 30. i 31. svibnja.

Hotel Esplanade ugostit će vrhunski gastro događaj (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više