Search

Imamo dobar plan za ovaj tjedan!

Imamo dobar plan za ovaj tjedan!

Advent na Europskom trgu


Image: PR

Advent na Europskom trgu ovaj tjedan nudi sjajne koncerte i DJ nastupe

U drugom tjednu Adventa na Europskom trgu očekuju nas koncerti mladih izvođača i bendova prema izboru ekipe Balcony TV-a: zagrebački kantautor Sebastian Doe (07/12), alternativni pop-rock bend Judette (08/12), electro-shocked pop dvojac The Hunting Dogs (09/12) i The Black Room (11/12) koji se glazbeno oslanja na tamniji prizvuk blues rock i garage rock bendova. Svi koncerti počinju u 20 i 30 sati.

U četvrtak u 17 sati na programu je afterwork party by JAZZOZO (Funktrain / ZG) koji vrti najbolje od jazza, funka i disca. Nakon afterwork partyja slijedi Jelenova zimnica (10/12) by Jägermeister s početkom u 20 sati. U okviru Jelenove zimnice nastupa Jägermeister Brass Band, a nakon koncerta DJ Luca Goya.

Imamo dobar plan za ovaj tjedan! (фото 1)

Advent na Europskom trgu traje do 6. siječnja 2016. godine te objedinjuje više od 30 izlagača s modernom ugostiteljskom i kulturnom ponudom. Ispod tisuću srca koja krase Europski trg, s nogu se svaki dan može nešto fino prigristi uz kuhano vino, kupiti poseban suvenir, božićni ukras ili poklon i poslušati koncert mladih bendova, a tu su i izložbe nedjeljom prijepodne i dječji program vikendom ujutro. Na Europskom trgu gledat će se i filmovi iz programa Maraton kratkometražnog filma (18.12.), doručkovati uz glazbu u sklopu Frühstücka (26.12.), upoznavati s danskom kulturom, gastronomijom i običajima te kupovati na tržnici lokalne organske hrane Mali plac na Tavanu. Slijede i posebni programi za Badnjak i doček Nove godine...

Imamo dobar plan za ovaj tjedan! (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više