Search

Imamo dobar prijedlog za ovaj petak

Imamo dobar prijedlog za ovaj petak

Za sve ljubitelje elektronske glazbe

BURO.


Image: PR

U petak, 12. prosinca 2014., u zagrebačkom pogonu Jedinstvo nastupit će Friction, Petar Dundov, live elektronski bend ABOP, Frenkie, Chew The Fat! uz pratnju Remi

Time će se ujediniti klupsko iskustvo, live elektronska glazba i kultna imena scene u jednodnevnom događaju, s odličnim lineupom i zahtjevnom tehničkom produkcijom koja pomiče granice klupskog iskustva, a ovo izdanje ubraja se u najbolje događaje sezone.

Chew The Fat! Croatia, slove za jedan od najistaknutijih klupskih programa u Zagrebu koji su u Zagreb doveli glazbene velikane poput Joe Ford, TC, DC Breaks i Sigme, dvostruke vlasnike prvog mjesta UK Top 40 ljestvice. 

Line-up predvodi Friction, jedan od najcjenjenijih drum 'n' bass DJ-a i producenata, vlasnik Drum & Bass Arena Awards 2011. godine, te voditelj jedne od najboljih emisija na BBC Radio 1 posvećenu drum 'n' bassu. Jedan od glavnih gostiju večeri bit će i Petar Dundov live, svjetski priznata ikona domaće glazbene scene.

Uz predvodnike elektronskih žanrova, nastupa i regionalno priznati, nerijetko kontroverzni tuzlanski reper Frenkie. Jedan je od prvaka balkanskog hip hopa koji drma javnost i političare, heroj generacije koji svojim tekstovima o surovoj stvarnosti tjera na razmišljanje. Jedan od najboljih hrvatskih bendova ABOP iliti After je Bolji Od Partyja je audiovizualni postav sastavljen od redom vrhunskih instrumentalista, članova bendova kao što su Elemental i Pips, Chips & Videoclips. Nastali su nakon jednog after partyja i otad izvode elektronsku glazbu, uz bass gitaru, netipičnu postavu od dva bubnjara, a sve je potpomognuto synthovima i sampleovima.

Ulaznice su u online pretprodaji prodaji po 60 kuna, a na fizičkim prodajnim mjestima po 80 kuna. Na dan događaja 12. prosinca ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 90 kuna. Ulaznice možete kupiti u sustavu Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria.

Ovom prilikom Büro 24/7 daruje 2x1 ulaznicu dvoje najbržih čitatelja koji se jave na info@buro247.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više