Search

Jako se veselimo novom programu DriveINkina Zagreb

Jako se veselimo novom programu DriveINkina Zagreb

Omiljeno kino na zagrebačkoj Kockici


Image: PR

DriveINkino Zagreb u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije vas i ove godine s odličnim filmovima i zabavnim programom očekuje na Kockici 28. i 29. travnja te 5. i 6. svibnja!

Po uzoru na američku tradiciju, donosimo dašak prošlosti i zaboravljeni način zabave u naš grad, nešto jedinstveno u regiji, prvo ovakvog kapaciteta. Radi se o inovativnom projektu koji spaja sve generacije i popularnu tradiciju gledanja filmova iz udobnosti automobila. 

Filmovi se projiciraju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara na kojem ih posjetitelji mogu gledati iz udobnosti vlastitih automobila, a tom jedinstvenom ugođaju pomaže i projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemniku u automobilu. Važno je napomenuti da je ulaz besplatan, a lokacija ostaje ista kao i prethodnih godina - parkiralište i poligon Kockica (Cvjetno naselje). Poligon se svakog dana otvara od 18.30 sati, dodatni sadržaji počinju u 19 sati, a projekcije filmova u 21 sat. 

subota, 28. travnja - "Baby Driver"

Mladi i talentirani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Upoznavanjem djevojke svojih snova, Baby odluči pobjeći od kriminala. Ipak,to nije tako lako jer se mora suočiti sa stvarnošću - pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi. 

nedjelja, 29. travnja - "Ustav Republike Hrvatske"

"Ustav Republike Hrvatske" igrani je film, domaće produkcije snimljen 2016. godine u režiji Rajka Grlića. Radnja prati život srednjoškolskog profesora, radikalno desnog svjetonazora koji je preuzeo od oca. Profesor Vjeko Kralj (Nebojša Glogovac) uz to je i homoseksualac koji se noću prerušuje u ženu! U njegov život nakon nesreće ulazi bračni par iz zgrade u kojoj on živi- medicinska sestra (Ksenija Marinković) i njen suprug policajac (Dejan Aćimović) kojem Vjeko pomaže pri polaganju ispita iz poznavanja Ustava RH. Problem nastaje kada se ispostavi da je policajac po nacionalnosti Srbin.

subota, 5. svibnja - "Kralj lavova"

"Kralj lavova" bezvremenski je Disneyev klasik. Crtić koji obožavaju svi naraštaji! Animirani film u kojem glavnu ulogu imaju lavovi uči o odgovornosti prema onima koje volimo, obitelj stavlja na prvo mjesto te pokazuje kako su ponos i hrabrost važne osobine. Tijekom filma isprepleće se borba dobra i zla, a na kraju pobjeđuje dobro. Više o svemu pronađite na službenom Facebook eventu

Related articles

Buro 24/7 Selection

više