Search

Jedan od najtraženijih funk i soul DJ-eva gostuje u Zagrebu!

Jedan od najtraženijih funk i soul DJ-eva gostuje u Zagrebu!

Craig Charles


Image: Promo

Craig Charles, jedan od najtraženijih funk i soul DJ-eva, te legendarni glumac i radijski voditelj, dolazi na premijerni zagrebački nastup u nedjelju 16. listopada u The Garden Brewery

Kao jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, Craig je poznat kao glumac iz sjajne humoristične serije "Crveni patuljak", jedne od najuspješnijih BBC-jevih serija. Kao urednik emisije Funk & Soul Club na BBC Radio 6, Craig je došao do statusa jednog od najtraženijih funk i soul DJ-eva u Velikoj Britaniji. Nakon desetljeća bivanja u radijskom eteru postao je svojevrsna ikona funk i soul glazbe, a emisija ima za cilj predstaviti nove talente, kao i zlatno doba 60-ih i 70-ih godina. Popis izvođača koji su gostovali u emisiji samo govori o važnosti, a među njima su Gil-Scott Heron, James Brown, Roy Ayers, Primal Scream, Terry Callier, Hip Hop legends The Roots, kao i noviji izvođači Kokolo, Cut Chemist, Osaka Monaurail, pa i Amy Winehouse.

Jedan od najtraženijih funk i soul DJ-eva gostuje u Zagrebu! (фото 1)

Craig Charles svakog vikenda putuje po Ujedinjenom Kraljevstvu i širi glas funka i soula, redovito staje na mjesečnu rezidenciju u Manchesteru, a večer je prepoznata kao jedan od najiščekivanijih događaja, na kojem uz Craiga gostuju funk imena kao što su Maceo Parker, The BlackByrds, Smoove & Turrell ili New Mastersounds. Za pultom u The Garden Brewery će mu se priključiti NO Fakin' DJs koji u svoje setove uklapaju zvuke jazza, funka, soula, disca i reggaea te vas vraćaju direktno na plesni podij, kao i Soul Bader iz Hrvatske Funk Delegacije. Priuštite si opuštenu nedjelju uz zvukove dobre glazbe. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više