Search

Jennifer Lopez i Shakira zapalile pozornicu u poluvremenu Super Bowla jednom od najupečatljivijih izvedbi u povijesti turnira

Jennifer Lopez i Shakira zapalile pozornicu u poluvremenu Super Bowla jednom od najupečatljivijih izvedbi u povijesti turnira

Sjaj, glamur, ali i jasna poruka

Tekst: D.M.

Image: Getty

Možda nije zaslužila nagradu američke Akademije filmskih umjetnosti i nauka za sporednu žensku ulogu u "Hustlers", no Jennifer Lopez je zato sa svojom dugogodišnjom kolegicom Shakirom zapalila pozornicu 54. Super Bowl Halftime Showa u Miamiju.

Jennifer Lopez i Shakira zapalile pozornicu u poluvremenu Super Bowla jednom od najupečatljivijih izvedbi u povijesti turnira (фото 1)

Iako je prvo je mjesto na turniru osvojila football ekipa Kansas City Chiefs, još od najave u rujnu, svi smo jedva čekali vidjeti Lopez i Shakiru kako zajedno pokoravaju pozornicu Hard Rock stadiona kojeg su ispunili internacionalni ritmovi i osebujni vokali. Dvije su dive izvele zajednički  megamix svojih najvećih hitova i vratili nas u 2000-te - "Waiting For Tonight" i "Hips Don't Lie" nikad nisu zvučale tako dobro. J.Lo se, između ostalog, u kaubojskim hlačama zakovitlala oko šipke, a Shakira je izvela superseksi ples s užetom. Pompa je obilježila jednu od najupečatljivijih, takozvanih halftime izvedi u povijesti.

Jennifer Lopez i Shakira zapalile pozornicu u poluvremenu Super Bowla jednom od najupečatljivijih izvedbi u povijesti turnira (фото 2)

 

Jennifer Lopez i Shakira zapalile pozornicu u poluvremenu Super Bowla jednom od najupečatljivijih izvedbi u povijesti turnira (фото 3)

Iza sjaja i glamura sakrila se i poruka o prihvaćanju latinoameričke kulture i raznovrsnosti u dobu kada su latino imigranti u Americi demonizirani. Eksplozivni zavšrni dio započeo je s Lopezinom kćeri, Emme koju je osim na posljednju turneju povela sa sobom i na pozornicu tijekom "Let's Get Loud" u izvedbi dječjeg zbora i isječkom Bruce Springsteenove "Born in the USA" dok se Lopezin pernati plašt pretvorio iz američke u portorikansku zastavu.

Lopez (50) i Shakira (43) su poput glamuroznih pop toreadorica izvedbom, ali i sentimentom iza nje ostavili sve dosadašnje Superbowl koncerte i popratne točke portorikanskih glazbenika Bad Bunnyja i J Balvina u oblaku prašine dok su vizualima dale do znanja kako su još uvijek obične Jenny s kvarta i bosonoga rasplesana Kolumbijka. Pogledajte!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više