Search

Jeste li čuli za \"Nove komade u gradu\"?

Jeste li čuli za "Nove komade u gradu"?

Croatian Design Superstore najavljuje program

Image: PR

Prvi "Novi komadi u gradu" održat će se u utorak 18. listopada s početkom u 18 sati u Croatian Design Superstoreu, a ugostit će Loredanu Bahorić, Lidiju Boševski i Željku Zrnić...

Croatian Design Superstore najavljuje program "Novi komadi u gradu" koji će se sa ciljem predstavljanja novih proizvoda u ponudi održavati na već dobro poznatoj lokaciji u Martićevoj 4. Uz neformalno druženje s nekim od najistaknutijih kreatora domaće dizajnerske scene, Croatian Design Superstore će na dan održavanja programa ponuditi i promotivni popust na predstavljene proizvode. Prvi "Novi komadi u gradu" održat će se utorak 18. listopada s početkom u 18 sati, a ugostit će Loredanu Bahorić, Lidiju Boševski i Željku Zrnić.

Jeste li čuli za "Nove komade u gradu"? (фото 1)

Istaknuta hrvatska dizajnerica Loredana Bahorić vlastitu modnu filozofiju i način razmišljanja uspješno pretače u brand Charlie design koji je na hrvatskoj modnoj sceni prisutan više od 25 godina. Ovom prilikom Loredana Bahorić će predstaviti najupečatljiviji proizvod iz svoje jesenske kolekcije, Gi sako, dostupan u Croatian Design Superstoreu.

Jeste li čuli za "Nove komade u gradu"? (фото 2)
Lidia Boševski, keramičarka, slikarica, modna i produkt dizajnerica, od 2003. godine je snažno fokusirana na keramiku. Nadolazeći utorak u Croatian Design Superstoreu predstavit će Pannikin Cups i Coffee Cups iz limitirane serije Taktilno posuđe. Autoričina namjera je proizvoditi male serije uporabne keramike koja ističe kvalitetu, strukturu i teksturu materijala od kojeg je načinjena - u ovom slučaju gline koja je umjesto klasične glazure impregnirana pčelinjim voskom po uzoru na povijesnu tradiciju u manjim sredinama. Rezultat te prakse su prirodniji predmeti koji pružaju bogatiji doživljaj pri upotrebi.

Jeste li čuli za "Nove komade u gradu"? (фото 3)
Iako obrazovanjem ekonomistica, Željka Zrnić velika je zaljubljenica u dizajn koja je odlučila 2013. godine pokrenuti proizvodnju vlastitog namještaja i rasvjetnih tijela Mobiliar. A3 i B3 stolići njezin su prvi projekt unutar branda Mobiliar. Na nadolazećem događanju u Superstoreu Željka Zrnić će predstaviti One Day Stand stalak za odjeću, inovativno rješenje s kojim će autorica sudjelovati i na ovogodišnjem Dutch Design Weeku, krajem listopada u Eindhovenu. Ovaj originalni stalak nudi estetsko rješenje za odjeću nošenu jedan dan, koja najčešće ostaje neodlučno stajati na dionici između ormara i perilice. One Day Stand izrađuju ručno lokalni obrtnici te je napravljen od metala i hrastovog drveta.

Jeste li čuli za "Nove komade u gradu"? (фото 4)
"Novi komadi u gradu" zasigurno će obradovati poklonike domaćeg dizajna, ali i one koji će u opuštenoj atmosferi Croatian Design Superstorea i kroz druženje s kreatorima novih proizvoda tek otkriti svoju ljubav prema hrvatskom dizajnu. Više informacija pronađite na Facebook eventu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više