Traži

Jeste li spremni za današnji Reli po galerijama?

5. Reli po galerijama 2018


Fotografija: screenshot

Reli po galerijama je manifestacija koja okuplja i mapira galerije kako bi umjetnicima i umjetničkim prostorima pružila veću vidljivost, a ulaz je slobodan!

Peto jubilarno izdanje kulturne manifestacije Reli po galerijama održat će se danas, u petak 25. svibnja, od 17 do 22 sata u 50 galerija u Puli, Rijeci i Zagrebu. Podsjetimo, Reli po galerijama je manifestacija koja okuplja i mapira galerije kako bi umjetnicima i umjetničkim prostorima pružila veću vidljivost, a ulaz u sve galerije je besplatan. Riječ je o prvoj kulturnoj manifestaciji u Hrvatskoj koja umrežava gotove sve aktivne umjetničke galerije u tri grada te okuplja velik broj umjetnika, kustosa i kolekcionara, a posjetiteljima nudi interaktivan umjetnički program.

Posjetitelji će i ove godine u jednom danu dobiti priliku vidjeti više izložbi i umjetničkih djela nego bilo koji drugi dan u godini, a oni koji uspiju posjetiti sve galerije dobit će i simboličnu diplomu. Novost ovogodišnjeg Relija po galerijama su početne lokacije na kojima se preuzimaju mape i svečano otvara manifestacija i reže startna vrpca, piše hrturizam.hr. Svečano otvorenje manifestacije održat će se u Puli u galeriji HUIU u 17 sati, u Zagrebu se otvorenje održava u Meštrovićevom paviljonu - HDLU, a u Rijeci u galeriji Kortil. Više o cijelom događanju i galerijama koje sudjeluju u ovom događanju pronađite ovdje

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više