Search

Jeste li za koktele na vrhu grada?

Jeste li za koktele na vrhu grada?

Cocktail Week Zagreb

Urednik: BURO.


Image: Petar Santini,
Adam Jaime/Unsplash

Nakon dvije godine u dvorištu Akademije ikovnih umjetnosti u zagrebačkoj Ilici, veliko, tradicionalno, open air finale zagrebačkog tjedna koktela seli na jednu od najpopularnijih lokacija Adventa - Plato Gradec. Prije nego se popnete na ovo čarobno mjesto, čitav tjedan - od 13. do 19. svibnja - će vam 14 zagrebačkih barova s čak 24 barmena spremati razne okusne čarolije po povoljnim cijenama, a očekuje vas i dodatni popust od 10 posto, ako plaćate MasterCard® i Maestro® karticama.

Matej Matić (Swanky Monkey Garden)

Ove godine Zagreb će, za trajanja CWZG-a, posjetiti najbolji svjetski barmeni, hrvatski barmeni koji su karijere izgradili u dijaspori, ali i gosti iz barova diljem Hrvatske, a detaljnije informacije možete pronaći na ovom linku. Mi vam savjetujemo da nabavite svoju CWZG putovnicu (dostupna u barovima koji sudjeluju) i krenete u sakupljanje žigova na ovim lokacijama: A Posto, A Most Unusual Garden, Botaničar, Cooltura Hub, Dežman, Dežman Mini Bar, Egoist Cvjetno, Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar, Glow Bar, Noel, Roots, Swanky, Verde Centar i Gin Bar Kosta.

Tomislav Mišković (A most unusual garden)

Sakupljene žigove možete zamijeniti za koktele na spomenutom velikom Open Air koktel partiju 18. i 19. svibnja na platou Gradec gdje vas očekuje 15-ak pop-up barova iz cijele Hrvatske s genijalnim koktelima uz pratnju plesne glazbe zagrebačkih DJ-a. Važna napomena kaže da se na Open Air lokaciji plaća isključivo karticama, a ako su vaše kartice Maestro ili MasterCard, opet vas očekuje dodatni popust.

Matej Kostić (A Posto)

Svi oni koji ne stignu do Zagreba u ovom terminu mogu navratiti i do nekog od barova prijatelja u ostatku Hrvatske - Poco Loco i Hilton Imperial bar u Dubrovniku, Noor, Fro, Bokamorra i Kinoteka u Splitu, Lampedusa na Hvaru, Rebus u Šibeniku, Three Monkeys u Rijeci i Laganini na Palmižani.

Marko Jakšić (Egoist Bar)

Leave a comment

više