Search

Jinxi zagrebačkim koncertom oduševili publiku

Jinxi zagrebačkim koncertom oduševili publiku

Koncert u Johannu Francku s kojem je najavljen novi glazbeni materijal


Image: PR

Pred nešto više od tisuću ljudi, grupa Jinx sinoć je održala koncert o kojem će se zaista pričati, kao onom koji je postao prekretnica za više stvari na hrvatskoj glazbenoj sceni

Ovaj bend koji je ove godine ušao u svoju dvadeset i prvu godinu djelovanja i postao "punoljetan" na svim teritorijima najavio je svoj deveti po redu studijski album nastupom za koji se posljednjih dana u Zagrebu zaista tražila ona "karta više", te tako započeo novo poglavlje u svom djelovanju. "Da smo se voljeli manje", "Smijem se", "Bye baby bye", "Strijele na horizontu" i niz hitova zaista je zaljuljalo klub na trgu bana Jelačića i najavilo i novi materijal nošen singlom "Jesmo li dobro?". 

Jinxi zagrebačkim koncertom oduševili publiku (фото 1)
Snažni vokal Jadranke Ivaniš - Yaye, frontmanice ovog benda, ostavio je posjetitelje željnima i više od dva sata dobre svirke koliko je ova trajala, te nas podsjetio koliko su Jinxi kao bend zapravo nedostajali u posljednje vrijeme. Svakako je vrijedno spomenuti i da se Johann Franck ovim koncertom nametnuo kao prostor na koji svakako treba računati i u ovakvom programu. Rasplesanu gomilu zadržali su na plesnom podiju DJ-evi Alen Balen i Tomo Ricov pa s užitkom možemo reći kako su Jinxi i Johann Franck ovog četvrtka digli Zagreb na noge!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više