Search

Johann Franck slavi prvi rođendan

Johann Franck slavi prvi rođendan

U godinu dana više od pola milijuna posjetitelja

Image: PR

Bivša zagrebačka gradska kavana, u samo godinu dana postala je centar svih društvenih zbivanja u gradu, a njezin interijer i ponuda privlače iz dana u dan nove posjetitelje, ali i one stare

Svoja je vrata otvorila prije svega godinu dana, a čini nam se kao da je ovdje godinama i da prati ritam grada. Ipak, nametnula se od samog otvorenja kao mjesto koje će svojim gostima pružiti nešto sasvim novo. Tako je i bilo jer u samo godinu dana od otvaranja, gradska kavana Johann Franck postala je središte zabavnih, kulturnih i turističkih događanja u gradu Zagrebu, ali i mjesto na kojem se svakoga dana ulaže u razvoj kulture ispijanja kave. 

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 1)

"U prvih godinu dana u projekt Johann Franck investirano je više od 15 milijuna kuna, te je otvoreno 75 novih radnih mjesta. Projekt preobrazbe Gradske kavane u Johann Franck dao je novo značenje jednom od kultnih zagrebačkih prostora, oživio je cijelu mikrolokaciju najužeg centra grada i privukao više od pola milijuna posjetitelja u godinu dana. Preobrazba Gradske kavane u Johann Franck donijela je novu kvalitetu u ponudi i promociju onog najboljeg od Zagreba. Turisti su to očito prepoznali, jer svaki naš peti gost dolazi iz inozemstva. Turisti, kojih je u Zagrebu sve više, doživljavaju Johann Franck kao nezaobilazno mjesto za vrijeme posjeta gradu", istaknuo je Ivan Jokić.

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 2)

Posebnost Johanna Francka koja je obogatila zabavnu i turističku ponudu Zagreba je program, koji se tamo svakodnevno održava. "U prvih godinu dana u Johannu Francku održano je više od 100 evenata, korporativnih, kulturnih, zabavnih, od gostovanja baleta HNK-a do koncerta legendarne grupe Time. Obilježili smo i Međunarodni dan kave, a imali smo i poseban adventski program usklađen s događanjima u gradu. Johann Franck već se u prvoj godini profilirao kao jedno od mjesta koje obvezno treba posjetiti u Zagrebu", poručio je Tomo Ricov, najavljujući velike iskorake za nadolazeće razdoblje.

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 3)

Ujedno, istaknuto je i kako se u Johannu Francku intenzivno ulaže u programe izgradnje kulture ispijanja kave. Tome u prilog najbolje govore i brojke. U Johannu Francku je ispijeno preko 341 tisuće šalica espressa, kao i ostalih toplih napitaka poput cappuccina i čajeva. U prosincu prošle godine zabilježen je rekordan broj od 1.850 pripremljenih espresso napitaka u samo jednom danu u Franck HoReCa. Prva godina tek je početak razvoja ponude u Johannu Francku. Franck trenutno radi na razvoju i pripremi novih, inovativnih "multi-beverage" koncepata i ponude, a u pripremi su također i zabavni, kulturni sadržaji koji će učvrstiti status Johanna Francka kao jednog od središta ugostiteljske i kulturne ponude Zagreba.

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 4)

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 5)

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 6)

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 7)

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 8)

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 9)

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 10)

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 11)

Johann Franck slavi prvi rođendan (фото 12)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više