Search

Jonathan je prvi hrvatski bend novog glazbenog festivala u Ljubljani

Jonathan je prvi hrvatski bend novog glazbenog festivala u Ljubljani

Flow Festival Ljubljana od 26. do 28. lipnja 2015.

Image: PR

Prvi ljubljanski Flow Festival održat će se ovog lipnja, a nastupit će svjetska imena kao što su Pet Shop Boys, Róisín Murphy, Metronomy, Run the Jewels, Caribou, José González, Derrick May, Âme, Dixon, Bonobo...

Nakon najava nastupa svjetskih bendova i DJ-eva kao što su Pet Shop Boys, Róisín Murphy, Metronomy, Run the Jewels, Caribou, José González, Derrick May, Âme, Dixon, Bonobo i Koze, došao je red na predstavljanje regionalnih izvođača, koji će se predstaviti međunarodnoj publici. Dosad su potvrđeni odlični lokalni te regionalni glazbeni umjetnici kao što su Edo Maajka, Bad Copy, Polona Kasal x KALU i Torul, a popisu glazbenih odlikaša pridružio se i riječki bend Jonathan.


Iako je Jonathan postojanjem mlad bend, osnovan tek u 2011., tvore ga iskusni muzički majstori riječke rock scene, glazbenici iz postojećih ili bivših sastava poput Saliona, Leta 3, Mlat, Pasa i Mandrila. Bend se po prvi put pojavio na hrvatskoj sceni u 2013. godini sa singlom Maggie s EP-ja Jonathan. Njihova glazba je protkana tamnim optimizmom, iskrenim tonom boli i tjeskobe u gotovo svim pjesmama, s nekom punk vibracijom, i valom energije i nade, koji nježno drži srce publike u šaci. Pjesme dopunjavaju sarkastični i iskreni tekstovi, koji su fragmenti života svakog pojedinca.


Prvi Flow Festival Ljubljana trajat će od 26. do 28. lipnja 2015, u jedinstvenom okruženju ljubljanske tvornice duhana Tobačno mesto. Festival će donijeti svježu i inspirativnu glazbu, urbanu kulturu, likovnu umjetnost i odabranu kulinarsku ponudu lokalnih i regionalnih restorana, pivnica i vinarija.


Ulaznice Early bird za sva tri festivalska dana dostupne su do kraja ožujka za 85 eura, a od početka travnja ulaznica će za sva tri dana festivala koštati 95 eura, kad istovremeno u prodaju kreću još jednodnevne ulaznice. Sve informacije potražite na ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više