Search

Kamo večeras?

Kamo večeras?

Kazalište, koncert, izložba

BURO.


Image: PR

Ukoliko još razmišljate gdje večeras, evo par prijedloga kako biste mogli provesti ovaj petak!

Prošlo je već neko vrijeme od zaključka kako je Zagreb prilično živ i sadržajem bogat grad. Ponekad smo čak u nedoumici što odabrati. Kako vam se to ne bi dogodilo večeras, čitajte dalje. Odabrali smo neke zanimljive događaje ovog petka diljem Zagreba!

Zatvaranje izložbe Gabrijele Rukelj u Boonici
Veslačka 23

Kamo večeras? (фото 1)

Kako to već biva u prostoru Boonike, svaka izložba dobiva dobar tulum za svoje otvaranje i zatvaranje. Oni koji nisu imali priliku vidjeti radove sjajne mlade umjetnice Gabrijele Rukelj, mogu to učiniti večeras do ponoći, kada se izložba službeno zatvara.

Koncert grupe Detour
Tvornica kulture 

Jedan od omiljenih hrvatskih bendova predstavit će večeras svoj novi album te nastupiti u dosad najvećem koncertnom prostoru. Još uvijek stignete po svoju kartu.

Predstava "Prava stvar"
Kazalište Mala scena

Nakon sinoćnje premijere, ovaj zanimljivi remake predstave iz 1989. u režiji Ivice Šimića imat će samo 30 izvedbi. Ovim povodom razgovarali smo i s Jelenom Veljačom koja je nakon dugo vremena ponovno stala na kazalište daske.

Koncert u Vintage Industrial Baru
www.vintageindustrial-bar.com

Nakon dužeg izbivanja sa zagrebačkih klupskih prostora, ženski pop duo Meritas nastupa večeras u Vintage Industrial Baru. Prije njih, predstavit će se sve poznatije ime naše kantautorske scene, Luce. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više