Search

Kino Europa postaje središte hrvatskog modnog dizajna

Kino Europa postaje središte hrvatskog modnog dizajna

Pop-up Concept Store Europa

Ove subote Kino Europa na jedan će se dan pretvoriti u jedinstven dizajnerski pop-up store

20. prosinca, od 10 do 20 sati, u Kinu Europa okupit će se čak 60 dizajnerskih imena! Riječ je o projektu Pop-up Concept Store Europa, a vrhunac cijelog događanja bit će velika revija poznatog Juraja Zigmana u 11 sati, kojom će poznati dizajner predstaviti svoju novu kolekciju. "Radi se o najzahtjevnoj kolekciji do sada. Jako me veseli što po prvi puta radim u totalno drugačijem terminu, revija je ujutro tako da mi je cilj sve razbuditi, a iznimno mi je drago da će svi moji kolege biti tamo. Kolekcija se sastoji od 30 modela, a mogu vam samo reći da u subotu očekujete pravi show. Nadam se da ću opravdati očekivanja jer ipak je ovo moje prvo samostalno predstavljanje" komentirao je Zigman. 

zigman

Projekt u sklopu kojega će Zigman predstaviti svoje novitete je Pop-up Concept Store Europa, jednodnevni projekt predstavljanja domaćeg dizajna koji je izložbenog karaktera, a koncipiran je poput svojevrsne robne kuće na dva kata. Kultno kino Europa tako će se na jedan dan pretvoriti u idealno mjesto za prezentiranje najboljeg od hrvatskog dizajna. Među njima će biti i Lokomotiva, Kralj i Krajina, Twinsi, Mak, Ružica Hodak, Karaka dizajn, Ito Ito, Jet Lag, Matija Vuica, Etna Maar, Iva Karačić, Ledenko, Boudoir i Hippy Garden.

zigman

Događanje je zamišljeno kao cjelodnevno druženje i prezentacija rada hrvatskih dizajnera, uz mogućnost prodaje zainteresiranim posjetiteljima, a ovaj projekt ima i humanitarni karakter. Naime, dizajneri će donirati svoje atraktivne kreacije te će sav prihod od prodaje tih dizajnerskih komada ići upravo humanitarnoj udruzi "Hrvatska pomaže". Cijelo događanje odvija se pod organizacijom portala Moda.hr i projekta Cro A Porter.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više