Search

Kreće uzbudljiv koncept pod nazivom Fashion café

Kreće uzbudljiv koncept pod nazivom Fashion café

Lokacija: Croatian Design Superstore

Image: PR

Zagreb je bogatiji za još jedan kulturni program posvećen ljubiteljima mode i modnog dizajna

Fashion café je novonastali program Croatian Design Superstorea posvećen ljubiteljima mode koji žele doznati više o temama koje se tiču modnog dizajna. Ideja je potaknuti razmjene iskustava i upoznavanje lica hrvatskog modnog dizajna i njihovog rada kroz prezentaciju, otvorenu raspravu, nekonvencionalne revije i predstavljanja kolekcija.

Kreće uzbudljiv koncept pod nazivom Fashion café (фото 1)

U goste im stižu Andreja Bistričić i Maja Merlić, koje stoje iza već dobro poznatog brenda Dioralop, kako bi prezentirale nove komade kolekcije jesen/zima 2015., raspravljale o inspiraciji i procesima nastajanja kolekcija, pričale o ambicijama i dosadašnjim iskustvima dizajnerica u svijetu i u Hrvatskoj, ali i dotakle se izazova i problema poduzetništva u modnom dizajnu.

Kreće uzbudljiv koncept pod nazivom Fashion café (фото 2)

Voditeljica Fashion café programa je članica CDSS tima, Marija Kata Vlašić, a program će se održavati jednom mjesečno, četvrtkom u večernjim satima naizmjenično s već uhodanim uspješnim Dizajn dijalozima od 18:30 do 20:00 na adresi Martićeva 4. Na dan održavanja Fashion caféa na sav Dioralop asortiman moći ćete ostvariti popust od 10% u Croatian Design Superstoreu. 

Kreće uzbudljiv koncept pod nazivom Fashion café (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više