Search

Ljetno Yammatovo stiže u Šibenik

Ljetno Yammatovo stiže u Šibenik

Na Tvrđavu Sv. Mihovila

Urednik: A.P.

Image: Yammatovo Press

Nakon prvog Yammatova s Marcom Almondom, drugog s grupom ABC i simfonijskim orkestrom pod ravnanjem oskarovke Anne Dudley u prenapučenoj zagrebačkoj galeriji Lauba - vrijeme je za prvoljetno Yammatovo na jednoj od apsolutno najljepših koncertnih open-air lokacija u Hrvatskoj i šire.

Na šibenskoj ljepotici, tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, u ponedjeljak 14.08. s početkom u 21 sat održat će se jedan od najzanimljivijih ovoljetnih tuluma - Ljetno Yammatovo fueled by Cockta! Pod zvjezdanim nebom Sv. Mihovila sve generacije posjetitelja moći će uživati u glazbi Jinxa, Nipplepeoplea, Opolopa i Yammatovih DJ-eva. Jinx, najpoznatiji hrvatski pop sastav predstavit će svoj novi album naziva Pogrebi&pomiriši, ali će i zabavljati publiku sa svojim legendarnim pjesmama poput "Smijem se", "Tamo gdje je sve po mom" i mnogim drugim hitovima.

jinx

Nipplepeople je mlada elektropop grupa koju čini tajanstveni zamaskirani dvojac. Njihove pjesme "Sutra" i "Frka" nalaze se na top ljestvicama najslušanijih pjesama, a njihovi koncerti pune dvorane i festivale diljem regije, ali i šire.

Svjetski poznati švedski producent i remixer Opolopo vrtjet će samo za ljetno Yammatovo pomno odabranu i priređenu live fuziju funka, disca i elektra. Prepoznat ćete zvukove Princea, Randy
Crawford, Gregoryja Portera, Herbieja Hancocka, The Jacksonsa 5 i svih velikana disco-funk ere u potpuno novim Opolopo aranžmanima i remixevima uz koje ćete se rasplesati do ranih jutarnjih sati.

Ulaznice po cijeni od 100 kn u pretprodaji možete nabaviti putem servisa entrio.hr te na blagajnama šibenskih tvrđava Barone i Sv. Mihovila kao i u City Pointu Šibenik.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više