Search

Ljubav se još uvijek zove imenom Dina Dvornika!

Ljubav se još uvijek zove imenom Dina Dvornika!

Tribute band napunio Johann Franck

Urednik: A.P.


Image: Press

Pod geslom "Ljubav se zove imenom tvojim" sinoć se u Johannu Francku, popularnom gradskom okupljalištu na glavnom gradskom trgu, okupio impresivan broj obožavatelja Dina Dvornika

Tribute koncert održan u čast prerano preminulom enfant terribleu hrvatske glazbene scene, pobudio je izniman interes publike pa se nešto malo više od tisuću ljudi našlo u onoj situaciji kada se u gradu zaista tražila "karta više" i stvarao red na ulazu.Još od samog otvaranja koncerta s pjesmom "Zašto praviš slona od mene" vokal Nikole Marjanovića natjerao je publiku na pjevanje od prvog do zadnjeg stiha, a hitovi "Afrika", "Jače manijače", "Ti si mi u mislima" i "Hipnotiziran" rasplesali su mnoštvo. Ovaj jedini službeni tribute band sve više žari i pali našom scenom te tako održava uspomenu na kralja funka itekako živom.

jacques

Kao gosti pojavili su se Jacques koji je oduševio svojim iznimnim vokalom u pjesmi "Ja bih preživio" te Ivana Kindl koja je pjesmi "Ljubav se zove imenom tvojim" dala posebnu žensku patinu i izazvala oduševljenje nježnijeg spola. Duetom "Rušila sam mostove od sna" podsjetili su nas na odlične Dinove suradnje s legendama kao što je Josipa Lisac.

Ljubav se još uvijek zove imenom Dina Dvornika! (фото 1)

Ljubav se još uvijek zove imenom Dina Dvornika! (фото 2)

Ljubav se još uvijek zove imenom Dina Dvornika! (фото 3)

 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više