Search

Maestralan Bonobo ponovno stiže u Hrvatsku

Maestralan Bonobo ponovno stiže u Hrvatsku

Na 10. izdanje The Garden festivala u Tisnom

BURO.


Image: PR

Poznat je potpuni line up The Garden Festivala koji se održava 10. i posljednji put od 1. do 8. srpnja 2015. u Tisnom, a nastupit će više od 100 izvođača

The Garden Festival postao je sinonim za mjesto na kojem se spajaju odmor i festival, a sve to pod suncem i zvjezdanim nebom, ali i događaj koji je pokrenuo i inspirirao procvat festivalske scene u Hrvatskoj. S line upom koji je pomno kreiran kako bi pokazao što je festivalski tim postigao svih ovih godina, sve je spremno za sjajan završetak The Garden Festival putovanja na Jadranu u rajskom utočištu smještenom na lokaciji The Garden Tisno. 

Sjajnom popisu imena kojeg čine Bonobo, koji prve večeri nastupa u klubu Barbarella's, kao i DJ Harvey, koji će označiti vrhunac festivala i čiji će set u sjajnom klubu na otvorenom zatvoriti jedno poglavlje povijesti, priključuju se Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P (live) i Psychemagik te najnoviji izvođači potpunog line upa objavljenog ovih dana.

Otkad je debitirao na The Garden Festivalu prije dvije godine, Eats Everything je postao jedan od najomiljenijih gostiju, a šef Edible etikete uvijek priredi nastup za pamćenje. Warpov Nightmares on Wax nastupit će live, a legendarni producent spojit će originalne acid zvukove s onima 80-ih i osigurati efektan nastup na glavnoj pozornici. Dugoočekivani Jackmaster napokon dolazi na The Garden Festival, a tu su po prvi put i DJ duo Optimo, kojeg čine Twitch i Jonnie Wilkes, zatim Talaboman koji je počeo kao studijski projekt Johna Talabota i Axela Bomana, a prerastao je u partnerstvo za plesni podij. Tim Sweeney, osnivač kultne emisije i etikete Beats In Space, također se vraća u Tisno, a pridružuje mu se i stalni posjetitelj Darshan Jesrani, kao i njemački Gerd Janson koji donosi svoje house i disco tonove. Paranoid London live također će nastupiti friško nakon objave njihovog sjajnog debitantskog albuma.

Nick Colgan, jedan od osnivača festivala objašnjava: "Zadnje izdanje The Garden Festivala nazvali smo 'Odlazak s praskom' i upravo to objašnjava ovaj line up. Mislim da je ovo najbolji set izvođača do sada i zaista izgleda savršeno za kraj."

Omogućene su snižene cijene ulaznica za regiju, tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica - 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Sve informacije o ulaznicama kao i cijeli popis izvođača pronađite ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više