Search

Maksim Mrvica ponovo nastupa u Hrvatskoj

Maksim Mrvica ponovo nastupa u Hrvatskoj

Koncerti na spektakularnim lokacijama


Image: PR/Arhiva Buro 24/7

Šibenik je poznat po prirodnim ljepotama i bogatoj povijesti, a jedan od najvećih talenata današnjice, Maksim Mrvica, poznato je šibensko ime u svijetu

Naš najpoznatiji klavirski virtuoz održat će dva ekskluzivna koncerta u pratnji svog benda 14. srpnja u svom rodnom gradu, na Tvrđavi sv. Mihovila, a dan kasnije, 15. srpnja, u Trogiru, u kuli Kamerlengo. U pratnji svog britanskog benda Maksim će svirati svojevrsnu retrospektivu dosadašnjih deset objavljenih albuma i predstaviti najnoviji album "Mezzo e Mezzo". Nakon uspješne turneje u Kini i Južnoj Koreji, Maksim će održati seriju koncerata u sklopu Adriatic turneje koja obuhvaća pet gradova na spektakularnim lokacijama.

Maksim Mrvica ponovo nastupa u Hrvatskoj (фото 1)

Ovaj najprodavaniji svjetski crossover pijanist iza sebe ima više od 4 milijuna prodanih primjeraka albuma, a njegov sad već povijesni album "Piano Player" može se pohvaliti zlatnom pločom u Maleziji, Kini i Indoneziji, platinastom na Tajvanu, Singapuru i Hrvatskoj, te dvostruko platinastom u Hong Kongu. Jednako impozantna je i brojka od 60 milijuna YouTube pregleda njegovih videospotova. Karte za ekskluzivne koncerte već su u prodaji, a kupnja je moguća na prodajnim mjestima eventima.hr, kioscima Tiska, Tisak Medije, TZ Stari Grad Hvar i Pelegrini Tours Hvar.

Raspored koncerata:

10. srpnja, Opatija - Ljetna pozornica

12. srpnja, Stari Grad - Ljetna pozornica

14. srpnja, Šibenik - Tvrđava sv. Mihovila,

15. srpnja, Trogir - Kula Kamerlengo,

17. srpnja, Portorož - Avidorij.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više