Search

Mali Plac bit će gost uzbudljivih događanja u ljetnom Zagrebu

Mali Plac bit će gost uzbudljivih događanja u ljetnom Zagrebu

Doživite omiljeni zagrebački plac na različitim lokacijama

BURO.


Image: Sanjin Kaštelan

Lunjajući Mali plac bit će gost na Frooom filmskim radionicama, u Caféu u Dvorištu i na Art Jamu!

Ostatak lipnja i čitav srpanj Mali plac na Tavanu provest će na raznim lokacijama - događanjima po gradu Zagrebu. Na Tavanu je vruće, a grad Zagreb ljeti nudi sve više open air događanja koja se ne smiju propustiti. Mali Plac odlučio je podržati Frooom 2014. Interdisciplinarne filmske radionice za djecu i mlade koje organiziraju totalno kreativni i otkačeni Bacači sjenki na Tuškancu u periodu od 16. lipnja do 11. srpnja.

Mali Plac bit će gost uzbudljivih događanja u ljetnom Zagrebu (фото 1)

Na taj način se žele približiti djeci i roditeljima, od kojih ih većina, vjerujemo, već posjećuje, ali žele im biti dostupni sa svim svojim slasnim proizvodima kako bi dohranili tu kreativnost koju Boris i Miran tako lijepo svako ljeto potiču u tim mladim ljudima. Tako da će se Mali plac na Tavanu u sklopu Froooma 2014. pojaviti 26. lipnja, 3. srpnja i 10. srpnja od 10:30 do 17:00 sati, smješten u hladu Tuškanačke šumice, odnosno parka pored kina Tuškanac u kojemu će se vrtjeti dječji filmovi poput "Kekeca", "Imam dvije mame i dva tate" i mnogi drugi dječji klasici, kako domaći tako i inozemni!

Mali Plac bit će gost uzbudljivih događanja u ljetnom Zagrebu (фото 2)

Nadalje, s Matijom Belkovićem, koji otvara pržionicu kave u dvorištu svog Caféa u Dvorištu družit će se 28. lipnja (subota) od 11 do 18 sati. Najavljuju i iznenađenje od kojeg navode samo jednu riječ: omara. Pa si vi mislite! Srpanj započinje otvorenjem Art Jama ispred HDLU-a gdje će Mali Plac biti prateći, jestivi event uz izložbu Humans of Zagreb (inačica Humans of New York foto kampanje). Dakle 5. srpnja svratite ispred HDLU-a od 18:00 do 23:00 i tako svake subote do kraja toga mjeseca. A kolovoz će biti mjesec odmora za sve ljubitelje Maloplacja!

Mali Plac bit će gost uzbudljivih događanja u ljetnom Zagrebu (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više