Search

Mirela Forić Srna na međunarodnoj konferenciji LEAP Summit ovog vikenda u Zagrebu

Mirela Forić Srna na međunarodnoj konferenciji LEAP Summit ovog vikenda u Zagrebu

Na zagrebačkom Velesajmu

Tekst: A.P.


Image: John Pavlish

Stotine mladih poduzetnika, studenata, znanstvenika i istraživača te mladih lidera dolazi u Hrvatsku. Mladi dolaze iz različitih zemalja od Sjedinjenih Američkih Država pa do brojnih Europskih zemalja te daleke Južne Koreje i Japana. Svi oni dolaze na međunarodnu konferenciju LEAP Summit koja će se održati od 15. do 17. ožujka u Zagrebu...

Brojni sudionici koji dođu na konferenciju ostaju oduševljeni Hrvatskom. Sve im se sviđa - poslovna klima, hrana, otvorenost prema idejama, priroda i ljudi. Mnogi od njih se vraćaju ponovno u Hrvatsku - na studij ili u turistički posjet, a dio njih sklopi i poslovne suradnje pa otvore poduzeće u Hrvatskoj. Također, iznimno nam je drago što hrvatski poduzetnici sklope s kolegama iz inozemstva brojne poslove te krenu izvoziti svoje proizvode i usluge radi Summita, ističe organizacijski odbor LEAP Summita.

Na LEAP Summitu glavni fokus je na nove tehnologije, digitalizaciju, poduzetništvo te uspješne priče pojedinaca. Tijekom tri dana, unutar jedne konferencije održavaju se paralelno pet tematskih konferencija na čak četiri paralelne pozornice. Također, bogati networking program pokušava osigurati da se svi sudionici što bolje povežu kako bi ostvarili poslovne suradnje i kontakte. Ove godine na LEAP Summit stiže jedan od najuspješnijih poduzetnika iz Nizozemske Ben Woldring, vlasnik grupacije poduzeća pod nazivom Bencom Group. Predavanje će održati i Alejtin Berisha, uspješan poduzetnik koji je pokrenuo mrežu poslovnih anđela na Kosovu, otvorio je privatan fakultet koji se fokusira na poduzetništvo i inovacije te je profesor inovacija i poduzetništva na nizu sveučilišta. Uz brojne međunarodne goste predavanja na konferenciji održavaju i brojni ugledni hrvatski predavači poput Emila Tedeschia, Branka Baričevića, Mislava Balkovića, Ivice Puljka i drugih.

Na LEAP Summitu će ove subote nastupiti i osnivačica portala Büro 24/7 Mirela Forić Srna. Mirela će na Digital Stageu (17.3. s početkom u 10:30h) pričati o važnosti Instagrama u izgradnji i jačanju brenda. Uz brojne međunarodne goste predavanja na konferenciji održavaju i brojni ugledni hrvatski predavači poput Emila Tedeschia, Branka Baričevića, Mislava Balkovića, Ivice Puljka i drugih.

Uz bogat program, na konferenciji održat će se i networking u obliku predstavljanja poslodavaca i poslova koje nude te B2B poslovnog networkinga s poduzetnicima, kao i natjecanje startupova The Battle of Titans. Zadnja večer konferencije rezervirana je za internacionalni FLEAP out party i DJ-e: Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine. Više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na službenoj internetskoj stranici.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više