Search

Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu ima odličan plan za ljeto

Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu ima odličan plan za ljeto

Evo razloga zašto vrijedi posjetiti MSU

BURO.


Image: Maja Bota (naslovna),
PR

Izložba, rock koncerti i filmovi u zagrebačkom MSU-u od 20. lipnja do 31. srpnja - drugim riječima "Ljeto u MSU"

Ovog ljeta zagrebački MSU bit će dom multimedijskom programu od 6 velikih koncerata, svake subote od 21. lipnja do 26. srpnja 2014., s početkom u 21:30 sati na krovnoj terasi MSU-a: Bambi Molesters, Darko Rundek i Cargo Trio, Elemental, Gustafi, Urban i Jinx. Program uključuje i 6 malih, klupskih rock svirki uživo, te DJ svakog petka besplatno, na platou od 21 sat, ispred restorana MSU pod naslovom "Korijeni rocka".

Ljeto u MSU-u započinje u petak, 20. lipnja besplatnim koncertom Oridano Gypsy Jazz Banda na južnom platou MSU-a i koncertom Rundek Cargo Trio, na krovnoj terasi, u subotu 21. lipnja 2014. s početkom u 21:30 sati. Tijekom trajanja programa "Ljeto u MSU" izložba Vlaste Delimar "To sam ja" za posjetitelje je otvorena svaki dan (osim ponedjeljka) od 11-21 sat, subotom od 11-24 sata.

Jinx

Ulaznica, uz sve koncerte i izložbu Vlaste Delimar, uključuje i najbolje filmove sezone Kina Metropolis u dvorani Gorgona. Tako ćete moći pogledati francuski film koji je briljirao osvojivši čak 5 nagrada Cesar "Mamin dečkić", film "Adelin život" koji je osvojio Zlatnu palmu u Cannesu, britanski film "Žrtveno janje" te nagrađivanu ljubavnu dramu "Prije ponoći'. Detaljan program pronađite ovdje i isplanirajte ljeto u Zagrebu.

Elemental

Related articles

Buro 24/7 Selection

više