Search

Najavljen 9. Weekend Media Festival

Najavljen 9. Weekend Media Festival

Zanimljivi predavači u prostoru stare tvornice duhana u Rovinju

Image: Igor Kralj/Pixell

Ovih je dana predstavljeno 9. izdanje Weekend Media Festivala koje nas očekuje u rujnu

Globalni brendovi u različitim kulturama, digitalizacija radija i revolucionarni potencijal blockchain tehnologije - to je tek mali dio tema koje nas očekuju na 9. Weekend Media Festivalu koji će se pod pokroviteljstvom Adris grupe održati od 22. do 25. rujna u prostorima stare tvornice duhana u Rovinju. Na festival stiže više od 120 govornika i oko 4.000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca. 

"Zacrtali smo sebi ambiciozan cilj, a to je da 9. Weekend bude toliko dobar da će svi htjeti doći na deseti jubilarni. Ponovno smo iskoračili u neke nove teme i ponovno prvi otvaramo priče o sasvim novim tehnologijama o kojima će za nekoliko godina svi govoriti. Ne zaboravljamo, naravno, ni dobru zabavu, a toga će ove godine biti još više i još bolje." kaže Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Listu zanimljivih predavača predvodi Shawn Pecas Costner, koji je 18 godina radio u glazbenoj industriji i vodio promociju glazbenika poput Rihanne te je izvršni direktor u Roc Nation Sportsu, kompaniji u vlasništvu Jay Z-a. Osim njega bit će tu i Lazar Džamić, direktor strateškog planiranja u nekoliko londonskih kreativnih agencija i jedan od prvih digitalnih stratega u Velikoj Britaniji, zatim Jarno Vanhatapio i Magnus Emilson, vlasnici švedskog modnog webshopa NA-KD, i mnogi drugi, TV voditelj i novinar Zoran Šprajc i mnogi drugi.

U okviru 9. Weekend Media Festivala ponovno će se održati regionalna revija BalCannes i dodjela nagrada SoMo Borac, a glazbeni će program biti otvoren velikim koncertom Hladnog Piva.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više