Search

Najljepša ljetna terasa započinje novu sezonu

Najljepša ljetna terasa započinje novu sezonu

The Garden Zadar Lounge Bar


Image: Tim Ertl

Večeras od 20 sati na rasporedu je službeno otvaranje nove sezone uz Bobbyja Beigea i Matu Kokića, a sve je praćeno odličnom gastronomskom ponudom novog koncepta "Art of raw"

The Garden Zadar bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali, a svake sezone nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka.

The Garden Zadar Bar je otvorio svoja vrata i ovu 12. godinu zaredom, a večer 29. svibnja od 20 sati bit će službena zabava za početak još jedne sezone.

Najljepša ljetna terasa započinje novu sezonu (фото 1)

Otvorenje nove sezone The Garden Zadar Lounge Bar slavi uz glazbu kao i selekciju pića i hrane koja je dostupna u svakodnevnoj ponudi. Velika novost je i partnerstvo s "Art of raw", a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu.

Za glazbu je zadužen Bobby Beige, strastveni kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Zadru je rezident DJ od samih početaka. Bobby Beige je zadužen za tonove koji će vas izmamiti na plesni podij, ali i odabir izvođača za cijelo ljeto, te obećava odličnu sezonu s međunarodnim line-upom. Na otvaranju mu se pridružuje Mate Kokić i njegov Future Disco izbor. Ulaz u The Garden Zadar Lounge Bar je uvijek slobodan.

Najljepša ljetna terasa započinje novu sezonu (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više