Traži

Najtopliji božićni ugođaj vas čeka na Europskom trgu

Najtopliji božićni ugođaj vas čeka na Europskom trgu

Advent na Europskom trgu


Fotografija: PR

U okviru Adventa u Zagrebu, 28. studenoga počinje Advent na Europskom trgu, koji će Zagrepčanima i svima onima koji se u (pred)božićno doba zateknu u metropoli u 39 dana ponuditi niz adventskih sadržaja i program okrenut mlađoj, urbanoj publici, a zpočet će nastupom elektropop dvojca Nipplepeople i vješanjem tisućitog srca

Advent na Europskom trgu trajat će od 28. studenoga 2015. do 6. siječnja 2016. godine te će objediniti preko 30 izlagača s modernom ugostiteljskom i kulturnom ponudom. Ispod tisuću srca koja će krasiti Europski trg, s nogu će se svaki dan moći nešto fino prigristi uz kuhano vino, kupiti poseban suvenir, božićni ukras ili poklon i poslušati koncert mladih bendova za čiji je odabir i nastupe cijeli mjesec zadužena entuzijastična ekipa platforme BalconyTV.

Na Europskom trgu gledat će se i filmovi iz programa Maraton kratkometražnog filma (18.12.), doručkovati uz glazbu u sklopu Frühstücka (26.12.) i upoznavati s danskom kulturom, gastronomijom i običajima. Bit će tu i izložbe nedjeljom prijepodne u suradnji s Boonikom pod nazivom 10 štafelaja nedjeljom, dječji program vikendom ujutro organiziran uz potporu EU komisije, tržnica lokalne organske hrane Mali plac na Tavanu, DJ nastupi te posebni programi za Badnjak i doček Nove godine. Dodatno, u susjednoj ulici - Kurelčevoj, čeka vas Fuliranje i Advent 14 svjetskih prijestolnica.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više